Gjennom denne produkt anmeldelsen prøver jeg å ta en nærmere titt på HaPå Ananas limited edition.hapå

Tilhører du den generasjonen som har himmelske barndomsminner om Hapå ananas? Eller er du en av oss som ikke har sett og smakt denne vel renommerte produktet som nesten alle snakker om i det siste? Om du tilhører hverken den eldre hapå ananas generasjonen eller den andre har du nytte av å lese min blogg om Hapå Ananas-varianten!

Pakningen av Hapå ananas ligner veldig mye på Hapå sjokolade, bedre sagt klin likt! Bortsett fra at ingrediensen er med ananas-smak og har en hvit eggerøre akting farge. Forskjellen mellom Hapå ananas med sin tidligere tilhenger er den lettåpent lokk systemet som kavli har valgt, Crown Orbit, de samme lokkene som stabburet har bruktpåNora hjemmelaget produkter. Det ser ut som et tradisjonelt lokk, men har en ring som gjør det svært enkelt å åpne. Noe som spesielt eldre mennesker kommer til å elske hapå ananas atter en gang til! Et ekstra poeng får pakningen på grunn av den lettvinte lokket! Det åpnes så enket at jeg tenkte kanskje noen har åpnet pakningen før meg. Selv om jeg selv tokk ut glasset mitt fra en stor kartong!

 

Begrenset opplagg: Administrerende direktør Martin Klafstad hos produsenten Kavli mener at de har mer på lager og butikkene må bestille mer. Det ble produsert i første omgang 50 000 glass under navnet «Hapå ananas limited edition».

Litt tilbake blikk av hapå:

-          I 1875 startet brødrene Jess og thomas fabrikken sin under navnet: Thomsens The Norwegian Condensed Milk Co. Fabrikken var i kontinuerlig drift siden 6. februar 1875 og de kondensere melk.

-          Bedriften ble kjøpt av The Anglo-Scandinavian Condensed Milk Co

-          I 1906 ble de sveitsiske selskapene slått sammen til Nestlé & Anglo-Swiss Condensed Milk Company.

-          HaPå kom i 1949, og slo an fra første stund.

 

Etter press fra Facebook-fans: Hapå ananas ble i 2009 reddet av facebook-fan. De hadde samlet underskrifter og dermed ville ha sin variasjon av hapå, nemlig hapå ananas tilbake til markedet. Dette førte til at Kavli bestemte seg produksjonen av hapå ananas for en begrenset antall eller «limited edition».

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=1313

 

Smaken: Hapå ananas limited edition ser ikke så fristende ut. Den har en farge som minner meg om hustruens ansiktskrem L Beklager, jeg tilhører ikke den generasjonen som har tidligere barndomsminner om hapå ananas. For meg smakte hapå ananas mer sukker enn pålegg. Jeg må si at jeg har ikke spist noe mer søt pålegg i hele mitt liv enn hapå anans! Ingredienser består av: Kondensert melk (51 %), sukker, ananasaroma, appelsinaroma og surhetsregulerende middel….

Jeg har sendt en forespørsel til kavli om å få tilsendet næringsinnhold og ingredienser av hapå ananas, men i dag 11.09.2012 etter fire dager, har jeg ikke fått svar ennå :-(

 

Ja, tilbake til smaken, det er litte spor av ananas og ekstra mye surhet! Min datter som fortiden er veldig opptatt av sukker sa: Nei, pappe. Jeg liker ikke den. Kona mi mener at det er kvelende av sukkerinnholdet. Hapå ananas kan forøvering kjøpes nesten over alle vanlige dagligvarebutikker og vi har den i vår nettbutikk også som kan bestilles her: http://www.supermarket.no/hapa-ananas-310-g-kavli.html

 

Gjenkjøp: Jeg kommer ikke til å kjøpe hapå ananas en gang til, men det er sikkert og vist mange som vil kjøpe den flere og flere ganger.

Min totale vurdering vil være: En alt for mye sukker innholdig søt pålegg! Hva synes du om dette produktet? du kan både skrive her eller gi en vurdering av produktet her:

 

 

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Emil Shamloo

 

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave,