Er du den typen som liker å ha ekstra smak på salaten din? Er du glad i dressinger? Da vil du finne mange nyttige informasjon om idun fersk dressing gjennom denne produktanmeldelsen.

Forpakning av idun fersk dressing er laget av plast, er slank med en åpen-lukk kork på toppen. Den kan stå opp-ned for å få bruke de aller siste dråpene. Ser ganske grei ut og skiller seg ut fra andre dressinger fordi nettopp den er fersk og en kan finne idun fersk dressinger naturligvis på kjøledisken.

Ingredienser: Rømme (32%), vann, rapsolje, sukker, fressløk, salt, eggeplommepulver, aroma, eddik, fortykningsmiddel (xantangummi, natriumalgainat, modifisert stivelse, guargummi), sitronjuice (av konsentrart), konserveringsmiddel (sorbinsyre), hvitløkspirer, hvitløk, surhetsregulerende middel (melkesyre), sennepsfrø.

Næringsinnhold: jeg har sendt en forespørsel til stabburet om å få den tilsendt til meg i dag den 18.08.2012. Håper at de svarer meg snart. Flasken inneholder 290 g av produktet.  Ja, i dag den 20.08 etter kun to dager, fikk jeg svar. Her er det:

 Næringsinnhold

 pr 100 g

                   Energi: 1408 kj – 336 kcal

                   Protein: 1,4 g

                   Karbohydrater: 4,7 g

                   Fett: 34,4 g

                   Allergen: Egg (eggeplommepulver)  Ingredienser

                    Rømme (32 %), vann, rapsolje, sukker, gressløk, salt,

                   eggeplommepulver, aroma, eddik, fortykningsmiddel

                   (xantangummi, natriumalginat, modifisert stivelse,

                   guargum), sitronjuice (av konsentrat),

                   konserveringsmiddel (sorbinsyre), hvitløkspirer,

                   hvitløk, surhetsregulerende middel (melkesyre),

                   sennepsfrø. Krydderet er bestrålt.

 

min erfaring med idun fersk dressing

 

 På baksiden av forpakningen står mye informasjon om produktet som ingredienser og mange andre opplysninger. Blant opplysninger om idun fersk dressing finner du at STABBURRET har brukt så lite som mulig av konserveringsmidler. Dette får de en stor pluss fra meg! Folk flest har en konservativ holdning til bruk av konserveringsmidler.

Når jeg ville smake idun fersk dressing med rømmesmaken for første gang, lagde jeg en salat av tomater, agurk, vårløk og paprika i tillegg til et par ristet brød. Min første smak var en blanding av passe surhet og smaken av rømme. Jeg synes den nye generasjonen av idun fersk dressing er produsert meget bra og idun fersk dressing gir virkelig en helt ny smaksopplevelse for den som liker ekstra smak på salaten sin. Produktet er nemlig en glad melding til de som ergrer seg å spise E-stoffer for nettopp idun fersk dressing er den type dressing de ønsker seg. Den kommer til å bli min yndligste dressing. Kona likte smaken godt. Hun fikk spise en halv porsjon ekstra med salat når hun smakte først idun fersk rømmedressing. Min lille datter likte idun dressing også, hun elsket den med gulrotsnacks! Men gutten min på fire, ville ikke smake idun fersk dressing!

Jeg fant idun fersk dressing reklame på YOUTUBE. Den var ganske morsomt.

Bruksområdet: idun fersk dressing kan anvendes best på salater, den kan godt brukes til brødskiver, matpakke, pomefritt, pizza, hamburger og lignende. Det rareste jeg leste var at noen hadde prøvd idun fersk dressing i stedet for smør! Ok, jeg skal også prøve den neste gang og se!

Idun fersk dressing kan kjøpes nesten over alt, på supermarkeder og alle andre vanlige dagligvarer butikker. Her vil jeg ta en link på vår nettbutikk til alle de fire varianter som stabburret har laget frem til i dag. FERSK RØMMEDRESSING ORIGINAL 290G IDUN, FERSK PEPPER BASILIKUM DRESSING 280 G IDUN, FERSK THOUSAND ISLAND DRESSING 290 G IDUN, FERSK HAMBURGERDRESSING 280 G IDUN.

Nøkkelhullmerket: Dessverre idun fersk dressing er ikke blitt kvalifisert som nøkkelhull produkt, men jeg håper at de kommer snart med en «lite» versjon av den også. Min varmeste anbefaling går til dette produktet og anbefaler dere å prøve den minst engang. Idun fersk dressing får terningkast 5 fra meg. Gjenkjøp, ja.

 

Emil Shamloo