Jeg må innrømme at å finne informasjon om dette produktet var ikke så enkelt. Selv bildet av produktet måtte jeg lete etter i noen minutter. Et produkt beskrivelse fra produsenten vil jeg komme i etterkant, hvis jeg finner noe.

For å ha en ren smak av produktet måtte jeg smake på den uten noen tilsetninger. Og smaken helt alene var ikke så verst. Bortsett fra smaken av fett, så var den litt syrlig og god.

Dette er som sagt ment til å engasjere deg til å være med å lage det du liker. Noe som overrasket meg var fett innholdet og det var hele 71 g pr. 100 g. For ikke å snakke om NØKKELHUL merkingen. Pakningen er ganske greit med en god design og mye friske farger.

Når du er ferdig med å lage din egen Aioli, så kan du bruke resultatet i lunsjen din, en skive med din egen Aioli ost og din favoritt pålegg. Matpakken kan bestå av lag din egen Aioli, din favoritt pålegg og grønnsaker som paprika eller agurk. Til middag kan du bruke lag din egen Aioli som sauce og pomefritt, til fiskepinner eller fiskekaker og grønnsaker. Jeg synes ikke å ta med lag din egen Aioli ut på piknik er noe jeg ville ha gjort med det første. Selvfølgelig må du vurdere hvor mye tid og satsning vil du bruke på dette, men jeg ville ikke gjort det.

Når det gjelder kona, hun er fortiden med den slanke bølgen og er ute etter mat med mindre fett innhold, og når hun fant ut at det er så mye som 71 g fett, så dette var ut og over for henne. De andre medlemmene min datter og sønn har ikke deltatt i denne anmeldelsen.

Til denne anmeldelsen bruket jeg 2 hvitløk, olivenolje og salt. Fremgangsmåten var veldig enkelt og jeg klarte å lage min egen Aioli i løpet av 5 minutter. Dette var en bevis på at det var ikke så dumt å være en del av «produksjonen».  Å lage min egen Aioli var ikke så vanskelig som jeg trodde og i tillegg min Aioli frisket opp mine minner fra reisen til Spania.

Forresten I denne serien har Mills kommet også med to andre type lag din egen Tzatziki og lag din egen potetsalat.

Til slutt vil jeg vise dere bildet av mitt eksperiment med lag din egen Aioli og jeg vil gi den en 4.

Her kommer linken i vår nettbutikk om det Lag Din Egen Aioli

aiolimin anmeldelse av lag din egen aioli

Emil shamloo+

 

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave,

Bestille mat på nett, matlevering i oslo, dagligvarer levert jobb, matbutikk på nett, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunsh på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle gadlig, handle mat på nett, handle dagligvarer online,lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, daligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, mat på nett, mat på døra kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, mat på nett, dalgligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matvarer på nett, mat levert på jobben, mat på jobben, mat til kantine, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, fruktkurv, bestille mat på nett, matlevering i oslo, Dagligvarer levert hjem, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunch på jobben, lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, mat på døra, kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, matvarer på nett, mat levert på jobben, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, mat til kantine, fruktkurv, gratis levering matvarer, gratis levering mat på nett, gratis levering dagligvarer på nett, gratis levering lunsjlevering, gratis levering,Få alle matvarene ferdig pakket levert på jobben. Gratis frakt . Spar tid og penger!