Ekte

Lett

Næringsinnhold

Næringsinnhold:
energi 3010
energi–kcal 730
protein 1g
karbohydrat 2g
sukker 2g
fett 80g

 

Ingredienser

 

 

Nettovekt

170 g

175 g

Pakning

Tube

Tube

Nøkkelmerke

Nei

Nei

Allergi

Inneholder soya og egg

Inneholder soya og egg

Kjølevare:

Ja

ja

Bruksområde

Frokost, lunsj, middag og matlaging

Frokost, lunsj, middag og matlaging

 

Smak: Til å begynne med merket jeg ikke noen forskjell mellom Ekte majones og lett majones. Da måtte jeg konsentrere meg litt, fant jeg at den lette varianten av lett majones smaker kun bitte lite mer sur. Jeg tror det er på grunn av eddiken! Bortsett fra den sure smaken, kan jeg ikke finne på noe mer som skiller mellom den ekte majonesen og den lette majonesen fra Eldorado. Datteren min på 6 år, synes det smaker OK, men gutten min, på 3 år, sier NEI. Her får de en svak 4, siden både jeg og gutten ikke likte særlig den syrlige smaken godt. På bildet under vil dere se at kona har lagt snitter med reke, ost og skinke, roastbiff. Men dessverre det gjenstår kun roastbiffen og alle er mette og glade.

 

Design: Det er veldig enkel design og ikke noen fancy på lett majones heller ekte majonesen.  Begge to varianter har en gul bakgrunn, en sol og noen blomster, hvor den lette majonesen har grønne mønster som assosierer med lett variasjon. Den ekte majonesen har mørke blå mønster som kanskje skal assosiere med «ekte» majones. Eldorado logoen er stor og tydelig, men næringsinnhold og ingredienser, må en finne forstørrelsesglass å se på! Og siden forventningen min var ikke så stor heller, så går det greit. Her får de en midt på tre.

 

Forpakningen: Både Lett majones og ekte majones har kommet i den tube versjonen. De er som alle andre tube varianter vanskelig å presse ut når selve majonesen begynner å tømmes! Men nettopp på grunn av forpakningen kan en ta den med seg ut på tur. Kanskje en varm dag i sommer når en skal kose seg med reker på stranda!  Her får de en midt på tre av meg.

skulle du finn varen i vår nettbutikk? her kommer linken til Lett majones Eldorado, Ekte majones Eldorado.

 lett ekte majones

Emil shamloo+

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave,

Bestille mat på nett, matlevering i oslo, dagligvarer levert jobb, matbutikk på nett, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunsh på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle gadlig, handle mat på nett, handle dagligvarer online,lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, daligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, mat på nett, mat på døra kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, mat på nett, dalgligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matvarer på nett, mat levert på jobben, mat på jobben, mat til kantine, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, fruktkurv, bestille mat på nett, matlevering i oslo, Dagligvarer levert hjem, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunch på jobben, lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, mat på døra, kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, matvarer på nett, mat levert på jobben, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, mat til kantine, fruktkurv, gratis levering matvarer, gratis levering mat på nett, gratis levering dagligvarer på nett, gratis levering lunsjlevering, gratis levering,Få alle matvarene ferdig pakket levert på jobben. Gratis frakt . Spar tid og penger!