I det siste har sett og lest mange bilder av Melkesjokolade Kjeks 184 G Freia. Gjennom denne produkt anmeldelsen prøver jeg å beskrive dette produktet.

melkesjokolade kjeks når jeg spiste den

Forpakningen av melkesjokoladen er rektangulær. Når du tar på den og forsiktig klemmer pakningen av melkesjokolade kjeksen, så kjenner du at innvendig har den igjen et beger som beholder melkesjokolade kjeksene. Designen på pakningen er ganske bra som alle andre Freia produkter. Om jeg vil være litt pirkete vil jeg si at bildet på Melkesjokolade kjeksen er manipulert med Photoshop eller noe slikt! Men det gjør ikke noe fordi ikke alle som er så nøye med bildet av kjeksen, tvert i mot det er smaken som er vesentlig.

Innvendig finnes 8 mellom store melkesjokolade kjeks som veier 23 gram. Hver eneste av dem består av en fjerde del med melkesjokolade og tre fjerde del av kjeks. Jeg synes denne kombinasjonen er ganske bra, den kunne ikke vært bedre eller dårligere en det.

Næringsinnholdet pr melkesjokolade kjeks er som følgende:Næringsinnhold pr. 23 gram % GDA Kalorier: 119,6 kcal 6 % Protein: 1,3 g 2,7 % Karbohydrat: 13,8 g 5,1 % Fett: 6,4 g 9,2 % Fiber: 0,4 g 1,5 %

Produsenten som sagt er Freia og de har med dette startet en ny serie med sjokolade kjeks som består av Firkløver kjeks og Melkesjokolade kjeks.

Melkesjokolade kjeksen er ment å være over alt med deg, en kan godt bruke den til spesielle anledninger, til barnebarna, til dine foreldre så godt som å ta den med på tur. Det er bare fantasien som setter begrensninger her når du vil bruke melkesjokolade kjeksen.

Vi som har to barn vil gjerne ikke tillate dem å spise dem før måltider, for de er ganske søte og forminsker matlysten. Men gjerne som kveldsmat eller desser med et glass melk får de servert melkesjokolade kjeksen fra Freia. Datteren min på 6 år elsker søtsaker og tror ikke hun kommer til å bli lei av melkesjokolade kjeksen så lenge hun får lov til å spise den, men derimot sønnen min på litt over tre er ikke så veldig glad i søtsaker og spiste kun en stykke. Jeg liker søtsaker også, men når jeg spiste denne kjeksen, så falt jeg ikke selv for det. Jeg klarte ikke å «føle» sjokolade bittene i kjeksen, kanskje forventningene var for store!

 

Melkesjokolade kjeksen fra Freia kan kjøpes nærmest over alle dagligvarebutikker over hele landet så godt som de fleste bensinstasjoner og kiosker. Uansett vil jeg gi terning kast 5 og anbefale å nyte melkesjokolade kjeksen med en kopp kaffe, te eller varm melk.

 

 

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave,

Bestille mat på nett, matlevering i oslo, dagligvarer levert jobb, matbutikk på nett, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunsh på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle gadlig, handle mat på nett, handle dagligvarer online,lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, daligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, mat på nett, mat på døra kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, mat på nett, dalgligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matvarer på nett, mat levert på jobben, mat på jobben, mat til kantine, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, fruktkurv, bestille mat på nett, matlevering i oslo, Dagligvarer levert hjem, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunch på jobben, lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, mat på døra, kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, matvarer på nett, mat levert på jobben, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, mat til kantine, fruktkurv, gratis levering matvarer, gratis levering mat på nett, gratis levering dagligvarer på nett, gratis levering lunsjlevering, gratis levering,