Hei, gjennom denne produkt bloggen, vil jeg prøve å anmelde NOISY drikken fra Tine.

Det er en flaske som inneholder juice som er blandet med brus! Noe nytt, men sånn er det alltid med nye varer. Jeg klarte ikke å finne hva er volumet på flasken og hvor mye av Noisy har jeg kjøpt, men det ser ut som om det er noe mellom 0,33 liter og 0,5 liter. Det er en flaske med 1,- pant.  Flasken av noisy har ikke tut, men vanlig kork. Siden det er en forholdsvis liten flaske, så kan den rommen i en dameveske eller opp på ranselen til barnet ditt, ved siden av matpakke.

Det er en gjennomsiktig plast flaske med en folie av plast som har masse informasjon på. Det som slo meg først når jeg kjøpte noisy var å la merke til «5 om dagen» merket. Det er ikke alle produkter som kan få dette merket og det skal være spesielle regler, tror jeg. Bortsett fra 5 om dagen, så alt tyder på at noisy med Orange smak inneholder lite kunstige stoff. Noe som skårer høyt for denne drikken. På flasken av noisy appelsin, så står det «0,3 % Natural aroma». Og 58 % juice og 42 % vann med kullsyre.

Tines sine nettsider om Noisy er her. Og en liten video fra Tine på youtube!

For en som pleier å drikke brus, er smaken veldig rar. Den har ikke så mye kullsyre og en kan ikke assosieres med noen tidligere smak. Noisy er verken brus eller juice! Når jeg åpnet flasken, så merket jeg med en gang at det er ikke så mye kullsyre i Noisy appelsin smak. Fargen lignet mye på fanta eller solo. Fargen vil også påpeke på samme retning at dette produktet er verken brus eller juice.

De andre familiemedlemmer har uttrykt hver sin opplevelse av Noisy på forskjellige måter. Min datter syntes noisy smakte rart. Sønnen min vil ikke dele sin Noisy med eple smak med de andre og drakk nesten hele fruktdrikken selv :-) Og til slutt min hustru, nei, «jeg vil aldri smake mer på det!» Det var veldig blandede følelser om Noisy med forskjellige smaker av den. Hvis en skal tenke på sunnheten og hva en spiser og drikke, må en prioritere Noisy frem for brus. Det er ingen tilsetningsstoffer og ingen sukker. Det er bra og får mange poeng. Men smaken da? Om de kunne gjøre noe med smaken av Noisy, så kunne dette bli en suksess her til lands. Det står på flasken av Noisy appelsin at det er en blanding av Grapefrukt, Mango og appelsinjuice. Om de kunne lage forskjellige blandinger, så kunne forbrukeren teste og finne beste smaken, hadde vært best. Til slutt vil jeg anbefale fruktdrikken til alle helsebevisste forbrukere. Ja, Noiys er en kullsyreholdig fruktdrikk uten tilsatt sukker og inneholder kun naturlig sukker fra frukten! Og Noisy vil få en sterk 5 fra meg :-)

Jeg blir bedre med dine komentarer, så ikke nøl og skriv noe om dette produkt anmeldelsen.

Emil Shamloo