Alt du trenger til 17 mai levert på døra, dagen før!

Bildet av store pakkinger av matvarer klar til levering

Fest forbredelsene: Jeg elsker når jeg har gjort mine lekser og har vært klok nok og bestilt matvarene og alt annet jeg trenger til 17. mai feiring en uke før. Her om dagen tenkte meg gjennom forbredelsene til 17. mai. Det eneste ulempen var at jeg måtte sette meg lenge før og planlegge. Bortsett fra det så var alt annet positiv for meg. Det å stresse fra butikk til butikk uten bil, med barn i vogn, trapper og en ikke så stort heis! Denne gangen skal jeg handle mer enn melk og brød så denne gangen byr det på både puls og svette. Derfor vil jeg faktisk heller levert rett på døra og jeg elsker det å være smarting.

FAU-representanter: Forrige gang som vi hadde tenkt å handle brus, pølse, is, lompe, ketchup, Bildet av gele med 17.mai motivsennep, servietter, kaffe, te, engangstallerkener, engangs-gaffel og skje til 250 elever på skolen, hadde vi planlagt det på forhånd med vår festgruppe i FAU. Dette tenkte vi klarer. Jo, det gjordet vi, men med mye stress. Vi hadde planlagt å dele oppgavene og jeg måtte kjøpe alt av pølse og tilbehør til 250 elever. Jeg tenkte at det er ikke vanskelig, i verste fall, så blir det 2 bæreposer, så kan jeg klare å bære dem frem til skole. Jeg måtte kjøpe 31 pølsepakker og 25 lompe pakker og 3 flasker med ketcup og 2 flasker med sennep. Dette utgjorde 6 bæreposer!!!!! Jeg var heldig og møt en av andre foreldrene i nærbutikken. Omstendigheter viste at han kunne hjelpe meg med å kjøre meg til skolen. Det er jo akkurat sånn det er for mange FAU representanter hver gang de skal arrangere 17. mai på skolen.

Bildet av 17.mai tilbehør som flagg og serviette

Det gjentar seg: 17.mai i år lander på torsdag, dvs at alt du trenger å handle til 17.mai festen bør duha unnagjort noen dager i forveien og det samme med resten av befolkningen, med mindre du er like smart og bestiller alt av matvarer og tilbehør på www.supermarket.no og får det levert på døren 16. mai. Yohu, jeg gleder meg, jeg har allerede sendt min handleliste og er klar for å få leveringen av varene til meg. Husk å kjøpe nok med flagg og servietter. Forresten du kan også kjøpe kransekaka og 17.mai fløyte til ungene på www.supermarket.no. Det som er så fint med dem er at de har storpakninger. Dvs. du får kjøpe kasser med brus, pølser i pakking av 50 stk ( når det vanlige inneholder kun 8 pølser). Servietter kan kjøpes i 500 stk beholdere ( mot 50 stk). Husk å spørre dem dersom du ikke finner noe i sortimentet. Jeg fikk beskjed at de ikke klarer å registrere alle varene de har tilgang til, noe rundt 10 000 vareprodukter. De blir glade for å få tips om et produkt de kan registrere, kanskje det er nettopp andre enn deg som trenger denne varen også. Å forutsi det som kommer å skje på 17.mai er ikke så enkelt, Poenget er å unnagjøre ting man kan gjøre i forveien.

( Når alle andre stresser, så er du avslappet og venter på matvarene blir levert i riktig tid)