Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00
 
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dagligvarehandle på nett

17.08.2017 14.37

Dagligvarehandle på nett

Levering av matvarer for hjemmeboende eldre eller funksjonshemmede som på grunn av sykdom.

 matlevering på døra

Bor du hjemme og har problemer med handle matvarer til deg selv, matvarer kan du få den kjøpt og levert på døra.

 

Det er mange grunner folk ikke mestrer å komme seg til butikken. Mange klarer å sender bestilling sin på nett men en del andre syns det er vanskelig med nett, og ønsker heller å legge inn ordren pr. tlf. Vi tar imot bestilling pr TLF  472 34 576. Vi levere matvarene inn på kjøkkenet ditt.

 Følg oss på:   Googleplus

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

Matvarer på jobb

16.08.2017 16.26

Skap gode vaner på arbeidsplassen!

dagligvarer på nett i oslo

Lunsjmåltidet er for mange bedrifter et av de viktigste måltidene. Noen sliter med å få i seg frokost og trenger et solid måltid litt ut på formiddagen.

Karbohydrater er hjernens primære energikilde. Over natten tømmes kroppens karbohydratlager, og kroppen er da i fastemodus og reduserer forbrenningen for å spare på energilagrene for å sikre hjernens tilgang til karbohydrater og lunsj holder energien oppe. Man trenger pauser og pusterom for å levere resten av dagen.Lunsj alternativer

 

Knekkebrød, fiske pålegg som tunfisk, makrell i tomat, eller andre pålegg som kokt skinke, mager servelat, kokte egg, agurk, paprika og tomat er et superenkelt utgangspunkt for en sunn og relativt rimelig lunsj.

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

Bestill matvarer på nett

16.08.2017 10.16

Matvarer som bygger muskler

Få i deg nok mat, men ikke for mye. Det er ikke noe poeng i å overspise. Løft tungt og bli sterkere. Den ekstra maten du spiser i denne perioden skal brukes for å trene tyngre og hardere.

 matvarer på nettet

Read More
Kommentarer | Posted in oppskrifter By Shiva Azari

matvarer levering

09.08.2017 13.02

Hvorfor økologisk mat?

Økologisk mat er helt naturlig, den er skapt av naturen selv. Bruk ikke av kunstgjødsel og sprøytemidler og ikke tilsetningsstoffer og annet unødvendig er tilsatt. Det er renere mat, bedre mat og sunnere mat.

 matlevering okologisk

 

Økologiske mat er uten rester av sprøytemidler, maten får mer smak, uten fargestoffer eller tilsatt kunstige tilsetningsstoffer.

 

Følg oss på:   Googleplus

 

 

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

dagligvare nett

08.08.2017 14.15

Hva bør du spise for å gå ned i vekt?

Spis regelmessig, det hjelper kroppen til å holde blodsukkeret og energinivået oppe. Spis sunt og mellommåltider som Frukt, grønnsaker og yoghurt uten tilsatt sukker.

Spis lite og ofte, passe lite mat slik at man forbrenner mer enn man spiser. Å drikke masse vann er også bra.

 

For å gå ned i vekt er det ikke nødvendig å kutte ut matvarer som brød, pasta, olje eller nøtter, men heller være seg bevisst mengden energi du spiser i løpet av resten av livet. Går vekten opp, inntar du mer energi enn kroppen forbrenner. En dags meny kan hjelpe med å finne ut hva kan spise, basert på hvor mye kalorier trenger per dag.

 dagligvare nett oslo

For å gå ned ½ - 1 kg i uken må det daglige energiinntaket reduseres med cirka 500 kcal. Energiinnholdet i menyene er basert på et gjennomsnittlig aktivitetsnivå. For voksne anbefales det å være i bevegelse i 30 minutter hver dag, uavhengig av vekt.

 

Dagligvarer nett

 

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

Mat på nett

07.08.2017 14.15

Riktig mat til lunsj har flere funksjoner, både næringsmessigere og sosialt. Regelmessige måltider er en viktig del av et variert og sunt kosthold.

I Norge vi spiser brødmat til både frokost, lunsj og kvelds. Det er mange måter å sette sammen et sunt kosthold på, men uansett er det viktig å spise regelmessige måltider.

 lunsjlevering i Oslo

Gjør frukt og grønnsaker til en naturlig del av hvert måltid. Spise "5 om dagen". En frukt eller grønnsak er også et mellommåltid.

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

Jobber du med sixpackene dine? Spis disse matvarene!

matvarer som hjelper å få sixckspack

 

En av viktigste elementene for å få en skeskpack er nemlig kostholdet. Derfor er det elementært å få nok av disse seks matvarer.

Under har vi samlet seks matvarer du kan med god samvittighet spise i tillegg til å tilpasse treningen din!

matvarer som fører til sickspackDe grønne stengene i Asparges hjelper til at det ikke samles opp vann i kroppen, derfor jo mindre vann du har under sixckspack musklele dine, jo synligere blir

de.

 

matvarer som mandel hjelper med å få sixckspack

Mandler sies det å være en av de beste snacksene som hjelper med å miste magefett! Denne studien støtter det. 

 

 

 

 

 

matvarer som fullkorn fører til sickspackFullkorn med mye fiberet motvirker overspising. Derfor er det anbefalt å spise mye fullkorn spesielt når du trener for sixckspack.  

 

 

 

matvarer som yoghurt fører til sickspackProtein, kalsium og probiotika er innholdet av den greske yoghurten og alle er kjente for å redusere magefettet. Du trenger disse spesielt når du trener for sixckspack

 

 

 

matvarer som grønn te fører til sickspackKoffein og antioksidanter er kjent for å kunne kvitte oss med overflodige magefettet og det ikke er tilfeldig at vi finner de inn grønn te. Så det betyr at du kan drikke grønnte så mye som du har lyst til.

 

 

 

 

matvare på nett, dagligvarer på nett, lunsj levering i Oslo, lunsj til bedrift, lunsj bedrift, Oslo lunsj, lunsj Oslo, lunsj levering Oslo, kolonialvarer, dagligvarer, påskeegg, kolonial, dagligvarer, dagligvarer, dagligvarer, gave til ansatte,

 

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Emil Shamloo

Dagligvare på internett

02.08.2017 13.41

Dagligvare på internert

 Dagligvare på nett med matlevering i Oslo

Prisene på hjemlevering av dagligvarer blitt lavere. Nå er det mulig å handle matvarene på nettet.

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

Gluten og hveteallergi

01.08.2017 15.22

Gluten & Hveteallergi

Tretthet, leddplager og urolig magekan være årsaken at du ikke tåler gluten.

 

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Shiva Azari

dagligvarer på nett blir til en must

Dagligvarer med leveing i Oslo er blitt veldig populært.

Når man har barn, hus, bil, hund og katt, så skal alle ha sin oppmerksomhet, i tillegg til at arbeidsdager ikke alltid kan avsluttes når klokken passerer arbeidsslutt i mange yrkesgrupper. Mange må bytte på å levere i barnehage eller kjøre barn på skolen, samt og hente dem etterpå på grunn av at åpningstider passer dårlig med arbeidstiden for mange. Når man skal ha råd til eget hus, så er det i dag sjelden nok for en av foreldrene å jobbe, men begge må ut i fulltids-jobb. Dagligvarer på nett blir dermed en redning for mange familier, og derfor er dette et raskt voksende marked.

Read More
Kommentarer | Posted in Nyheter By Emil Shamloo
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5