Dagligvarebutikk på nettdagligvarer på nett

 Supermarket.no ble etablert 2002. Vi har spesialisert oss på plukking og utkjøring av dagligvarer til privat og firma-kunder.

 Supermarket.no er et konsept som legger til rette for at man sparer verdifull tid på jobben. Man slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassakøen, dyre impulskjøp, og tunge løft.

 Supermarket.no's kunder bruker kun noen minutter ved bestilling av varer for sine arbeidskollegaer. (Dette med hjelp av selvskapte handlelister som lagres og endres på din kundeprofil. Dette er noe vi holder på å lage) Å handle matvarer har aldri vært enklere. Å bestille for eks. mineralvann, melk, frukt & grønt, toalettpapir, rengjøringsprodukter, brød, juice, hermetikk, i stort kvanta er en enkel sak. 

 Har du spørsmål om supermarket.no konseptet? Ta kontakt med post@supermarket.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp din handleliste, slik at du minimaliserer tidsbruk ved første bestilling. Å handle mat har aldri vært enklere. Du vil ha garanterer også få bedre tid.