Vi lever sunn lunsj og fersk og frisk varer nesten hver dag til våre kunder. Brødet er ferskt. Drikke, frukt og grønt også kan bestilles. Med ca. 1000 varer sørger vi for god variasjon.mat på nett

Supermarket.no har i mange år levert lunsj til næringslivet i Oslo-området. Vi har varierte, dagligvaremat og fruktkurv, Gavekurv, til alle bedrifter med mellom 10 og 150 ansatte.

 Vår kunder eller bedrifter kan kjøpe matvarene sine gjennom vår nettbutikk. Nettbutikken skal være til hjelp for våre kunder å automatisere kjøpsprosessen. Du som kunde skal være sikker på om varene du har bestilt skal leveres til riktig tid og riktig plass.

Miljøvennlig pakking: Vi jobber hardt for å minimalisere vårt og deres avfall. Derfor har vi sluttet med å pakke varene i bæreposer. Vi har funnet at en bærekraftig pakking vil være bedre for oss, naturen og ikke minst for våre kunder i sikt. Vi garanterer å levere matvarene i de hvite bakker som er robuste og vaskbare, slik at de kan bidra i en fremtidig miljøvennlig levering. Vi tar hvite bakker i retur også.

Dato garanti: Våre ferske produkter som melk, kjøtt har en holdbarhetsdato. Dersom du får ferskvarer som ikke holder mer enn 5 dager, garanterer vi å få levert det samme vare til deg i løpet av 24 timer etter at vi har fått din melding. Husk at du må melde oss innom 12 timer fra leveringstiden.

 Frukt og grønnsaksgaranti: Supermarket.no har garanti på frukt og grønnsaker. Dersom vi levere frukt eller grønnsaker du ikke er fornøyd med, garanterer vi å få levert det samme vare eller erstatningsvare til deg i løpet av 24 timer etter at vi har fått din melding. Husk at du må melde oss innom 12 timer fra leveringstiden.

 Leveringsgaranti: Supermarket.no har garanti på sine leveringer. Som kunde skal du være sikker på å få levert matvarene du har bestilt til rettetid. Vi garanterer levering av din bestilling mellom kl. 08:00-11:00