ferdig mat levert på døren

lunsj levering på jobben Oslo

lunsj levering på jobben oslo

Det er deilig å få ferdig mat levert på døren! Synes ikke du det? La oss hjelpe deg i den varme, hyggelige opplevelsen :-)

Hva er bedre for arbeidstakere enn å komme til en ferdig dekket lunsjbord etter en lang morgen dag? Det de vet best er å ferdiggjøre dagens oppgaver og tilbringe lunsjtiden med sine hyggelige kolleger og medarbeidere. Dette kan ikke være realistisk uten å ha en leverandør for lunsj med levering på jobben din i Oslo.

 

Flere av våre nye kunder mener at å ha en leverandør mann kan stole på er alfa og mega når det gjelder samarbeidspartnere. Det de vil fortelle oss er at lederne har fått positive tilbakemeldinger av sine ansatte etter at bedriften har gått en avtale med vårt firma. De beskriver sine lunsjtider som "dø-tid". Noen av ansatte tok med seg matpakke! og satt på den tomme fellesarealet sammen med noen andre av "mat-pakke-kollega". Noen andre pleide å stikke innom nærmest butikk for å ta med seg noe å spise, mens de andre kunne tenke seg å gå et stykke videre til bensinstasjonen for å få i seg varm mat! Dette var ikke noe våre medarbeidere var glad i.

 

Vi prøvde med en lunsj levering ordning i Oslo, men de var ikke så veldig mye å stole på. Noen ganger kom de sent, etter lunsj-pausen og mange ganger fikk vi tørre brødskiver, nemlig gamle brød fra ukens før. 

Nå etter at de har inngått avtalen med oss, så får de en som setter alle matvarer på det felles bordet, åpner alle påleggene, setter på kaffetrakteren, kokker vann til te, noen ganger koker egg, tar ut brødet og ikke minst sørger for at brødet som blir servert er dagsfersk! Setter ut alle melk, juice og kallvann på bordet pluss nok glass til alle ansatte som er ment til å spise den dagen.

 

Dette er blitt en suksess for oss fordi den tomme salen har fått et nytt liv. Det er blitt som en samlingsplass til alle og er blitt som et hjerte til bedriften. Når en kommer innom så er nesten alle bordene fylt med mennesker som både spiser godt og har det bra med sine kolleger. Vi i ledelsen er ganske fornøyd med opplegget "lunsj levering på jobben i Oslo" og synes at våre medarbeidere synes det samme. Vi anbefaler andre bedriftsledere som ikke har en lunsj levering ordning på jobben å skaffe så snart som overhodet det er mulig. Dette er med å øke trivselen blant medarbeidere og faktisk har vi skåret tidens høyeste medarbeider-trivsels. 

Dersom du leser dette og er fortsatt i tvil om du skal implementere noe lignende på arbeidsplassen din, så kan vi hjelpe deg. 

Ta kontakt oss dersom du synes:


- bedriften din mangler en samlingspunkt rundt lunsjtiden.

- det ikke er koselig å spise matpakke på jobben.

- at du ikke gleder deg å gå til lunsjen.

- det er vanskelig, spesielt om vinteren å dra ut av bedriften for å stikke innom nærmeste matbutikk for å kjøpe seg en baguett eller noe.

- vil ikke spise hurtig mat hverdag i lunsj tiden.

- vil gjerne ha varmmat en gang i løpet av uken på jobben.

Dette kan være et bildet av din neste lunsj på jobb! Er det ikke deilig å komme til et ferdig bord? Vi kan ordne det. Ta kontakt for en uforpliktende samtale :-)

lunsj levering på jobben oslo og akershus

 

lunsj levert på jobben Oslo, lunsjordning på jobb, lunsj på jobben, lunsj på jobben bedrift, lunsj catering Oslo, lunsj catering bedrift, lunsj til bedrifter, lunsj catering Oslo, overtidsmat til bedrift, varmmat levering Oslo, selskapsmat, varm mat levert på døren, ferdig mat levert på døren, mat levert på døren Oslo, sunn lunsj på jobben, varm lunsjordning til bedriften