Bestill Firmagaver jul til ansatte og kunder!

 firmagaver-jul

Frimagaver jul som passer de fleste

 

Skal du gi firmagaver til ansatte?

Er det ikke koselig å gi bort noe som du vet mottakeren får bruk for? Det er ikke så lett å kjøpe firmagaver i dag, for alle har jo 'alt'!

En god matgaver er noe alle setter pris på og husker i lang tid. Den perfekte firmagaven jul til de som har alt.

Vi har firmagaver jul som passer de fleste medarbeider eller kunder kan lide.

Vi har mange utvalg av firmagaver som er spiselige, til dine forbindelser når du ønsker å glede noen.Firmagaver jul kan styrker kundestrategien!

Firmagaver gis ofte til ansatte eller kunder, for utvikling av nye kundesrategi. Å motta en gave er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner til de som gir gaven. En firmagave er med på å beviser at den enkelte ansatte eller kunden er viktig og verdsatt.

Firmgaver er et godt salgs verktøy. En anledning til å gi firmagaver jul, er en anledning til å selge mer.

Skal du gi en firmagave jul til dine ansatte? er det lurt å gjøre det ansikt til ansikt. Det størst effekt når man skal takke de ansatte for innsatsen er å gjøre det personlig. Alle liker å bli sett fra sjefen.

 

Firmagaver jul Skatteregler!

Skatteregler i forbindelse med firmagaver jul i form av gave kan dette imidlertid være skattefritt under følgende forutsetning:

  1. Gaven består av en naturalytelse.

  2. Gaven gis som en generell ordning i bedriften.

  3. Arbeidsgivers utgifter ikke overstiger kr 1.000 pr år.

  4. Arbeidsgiver ikke krever fradrag i regnskapet for utgiften.

Alle disse vilkårene må være oppfylt for at gaven skal anses skattefri for mottakeren.

 

 firmagaver sjokoladegaver

 

Valget av firmagaver jul kan vi hjelpe til med. Det er det vi er gode på. Og som firmakunde får du gode prisfordeler hos oss. Ta kontakt med oss på www.supermarket.no

 

 Etiketter Logo ark med din logo eller hilsen.

 

Kvantumsrabatter gjelder kun julegaver, fra 01.10.2018 til og med 30.11.2018

3% rabatt ved ordre over Kr 30 000,- eks.mva.
5% rabatt ved ordre over Kr 60 000,- eks.mva.
7% rabatt ved ordre over Kr 120 000,- eks.mva.

 

 

Firmagaver jul som vil bli husket. Velkommen til en verden av firmagaver! Supermarket.no

 

Gavekurv,spekepølse, matgaver nettbutikk,matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, sjokoladekurv, matgaver,gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, julegavetips, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, mat julegave, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, sjokolade gave, sjokoladegaver,matgaver levert på døren, gave på døren, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte,firmagaver ansatte, gaver til menn, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, Firmajulegave, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte,julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, firmagaver, firmagaver med logo,firmagaver jul, jubileumsgave, spiselige firmagaver, julegaver firma, julegaver mat, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat,julegaver firmagaver, firmagave til ansatte, firma sommergaver,sommergaver ansatte, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, spiselige gaver,gaver til ansatte, matkurv, gavekurven,gave til mann, julegavetips ansatte speke,Firmagaver, sjokolade gaver,firmagaver, firma gaver, firmajulegaver, firmagave,gaver til kunder, personalegaver,firmajulegaver skat, gavepakker, firmagaver til kunder, medarbejdergaver,julegave,julegaver,medarbejder julegaver, julegave mor, gratis julegaver,julegaver online, julegaver personale, julegave medarbejdere, julegaver på nettet, køb julegaver online,firmajulegaver regler, Send sjokolade, sende sjokolade på døra, sjokolade gave nettbutikk, firmagave matvarer, firmagaver på nett, firmagave på nette, firmagaver mat kunder, firmagaver mat ansatte,firmagaver mat til ansatte, firmagaver mat til kunder ,julegaver til barnehageansatte, levering arrangement mat, spiselige julegaver, firmagaver til jul, firmagave til ansatte, firmagaver på nett, julegaver på nett, Julegaver til bedrifter og ansatte, Firmajulegaver til ansatte, Matgaver som gir julegaver til dine ansatte, julegave, ansattejulegaver, julegaver jobben, jule gaver ansatte, spekemat julegaver,sjokolade gave nettbutikk, firmagave matvarer, firmagave, firmagaver på nett, firmagave på nette, firmagaver mat kunder, firmagaver mat ansatte,firmagaver mat til ansatte, firmagaver mat til kunder, Firmagaver,firmafest, temafest, julebord, private fester, firmafest oslo, firmagaver til jul, matvarer på nett , gir julegaver til dine ansatte, ansattejulegaver, spekemat julegaver, sjokoladekurv, julegaver matkurv, gavekurv med mat, gaveeske mat, matgaver jul, Matkurv julegave ,