Hvorfor er firmagaver egentlig så effektive?

Trenger du Firmagaver til konferanse eller andre arrangement? Firmagaver kan styrker kundestrategien.

 

firmagaver til kunder

 

FirmaGaver er et godt salgs verktøy, for utvikling av nye kundestrategi. Eller en til anledning til å gi firmagaver er å selge mer. Å motta en gave er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner til de som gir gaven. En firmagave er med på å beviser at den enkelte kunden og ansatte er viktig og verdsatt.

 

Skal du gi en firmagave, er det lurt å gjøre det ansikt til ansikt. Det størst effekt når man skal takke de ansatte for innsatsen er å gjøre det personlig. Alle liker å bli sett fra sjefen.

 

Firmagaver til dine ansatte eller for enhver anledning! En god matgaver er noe alle setter pris på og husker i lang tid. Matgaver er den perfekte firmagaven til de ansatte eller kunder som har alt.

 

Valget av firmagaver til de ansatte kan vi hjelpe til med. Det er det vi er gode på. Og som firmakunde får du gode prisfordeler hos oss. Ta kontakt med oss på www.supermarket.no

 firmagaver mat på jobben

Vi produserer gjerne en pakke nøyaktig slik du vil ha den. Ta kontakt for et pristilbud. Alle gaver ferdig pakket.

Dere kan bestille etiketter Logo ark med din logo eller hilsen.

 Følgende kvantumsrabatter gjelder kun matgaver og fruktkurv gaver:

 3% rabatt ved ordre over Kr 5 000,- eks.mva.

5% rabatt ved ordre over Kr 10 000,- eks.mva.

7% rabatt ved ordre over Kr 30 000,- eks.mva.

9% rabatt ved ordre over Kr 60 000,- eks.mva.

12% rabatt ved ordre over Kr 120 000,- eks.mva.Fruktkurv gaver med Sjokolade: Fruktkurv gaver kan være en god idé ved ulike anledninger som på møtebordet, på messestands eller som gave til forretningsforbindelser eller ansatte. Fruktkurven pakker vi lekkert inn i cellofan med bånd.  Fruktkurv gaver med Sjokolade en hilsen som gleder i flere dager etter at den er mottatt.

fimagaver fruktkurv sjokoladefirmagaver mat sjokolade

Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, alt du trenger til best mulig service.

Trenger du hjelp? Kontakt oss: Send e-post / TLF  472 34 576

Gavekurv,spekepølse, matgaver nettbutikk,matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, sjokoladekurv, matgaver,gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, julegavetips, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, mat julegave, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, sjokolade gave, sjokoladegaver,matgaver levert på døren, gave på døren, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte,firmagaver ansatte, gaver til menn, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, Firmajulegave, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte,julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, firmagaver, firmagaver med logo,firmagaver jul, jubileumsgave, spiselige firmagaver, julegaver firma, julegaver mat, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat,julegaver firmagaver, firmagave til ansatte, firma sommergaver,sommergaver ansatte, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, spiselige gaver,gaver til ansatte, matkurv, gavekurven,gave til mann, julegavetips ansatte speke,Firmagaver, sjokolade gaver,firmagaver, firma gaver, firmajulegaver, firmagave,gaver til kunder, personalegaver,firmajulegaver skat, gavepakker, firmagaver til kunder, medarbejdergaver,julegave,julegaver,medarbejder julegaver, julegave mor, gratis julegaver,julegaver online, julegaver personale, julegave medarbejdere, julegaver på nettet, køb julegaver online,firmajulegaver regler, Send sjokolade, sende sjokolade på døra, sjokolade gave nettbutikk, firmagave matvarer, firmagaver på nett, firmagave på nette, firmagaver mat kunder, firmagaver mat ansatte,firmagaver mat til ansatte, firmagaver mat til kunder ,julegaver til barnehageansatte, levering arrangement mat, spiselige julegaver, firmagaver til jul, firmagave til ansatte, firmagaver på nett, julegaver på nett, Julegaver til bedrifter og ansatte, Firmajulegaver til ansatte, Matgaver som gir julegaver til dine ansatte, julegave, ansattejulegaver, julegaver jobben, jule gaver ansatte, spekemat julegaver,sjokolade gave nettbutikk, firmagave matvarer, firmagave, firmagaver på nett, firmagave på nette, firmagaver mat kunder, firmagaver mat ansatte,firmagaver mat til ansatte, firmagaver mat til kunder, Firmagaver,firmafest, temafest, julebord, private fester, firmafest oslo, firmagaver til jul, matvarer på nett , gir julegaver til dine ansatte, ansattejulegaver, spekemat julegaver, sjokoladekurv, julegaver matkurv, gavekurv med mat, gaveeske mat, matgaver jul, Matkurv julegave ,