Firmalunsj som ingredienser

Firmalunsj er blitt så populært at nesten ingen firma kan være utenom. De mest trendy, fremragende firma må ha eller har en form for firmalunsj-servering i bedriften sin.

Ansatte vil gjerne jobbe i en bedrift som har en firmalunsj-opplegg i bedriften. Det betyr at ansatte setter mer pris på både arbeidsplassen sin og arbeidsgiveren sin dersom de får lunsj på jobben.

Fordeler med firmalunsj er:

- Et arena hvor medarbeiderne kan samles over et bord og ha en pause fra jobben.

- En sosial møtepunkt for alle i bedriften hvor de kan prate med sine kolleger og ha det hyggelig på jobben.

- Mer effektive medarbeidere. Flere studier viser at folk som spiser i lunsjtiden, kan yte mye bedre i løpet av dagen frem for de som ikke spiser firmalunsj.

- Et rimeligere alternativ frem for ferdiglunsj.

- Mer kontroll over hva som blir servert. Flere av våre kunder som har sluttet å få ferdiglunsj på jobb mener at man har mer kontroll over hva man spiser med vår firmalunsj-konsept!

Når en velger og vraker mellom produkter, så har man et valg å velge mer av sunne produkter. I motsetning til når et firma får ferdiglunsj på jobbe, så må man spise det de andre har valgt for deg som en hel tallerken om ingrediensene er sunne eller ikke!

Eksemplet er flere:

a: Velg grøvhetsgraden av brødet du vil ha.

b: Velge om du vil ha så kalte "lett"produkter eller "original". Det finnes flere minst to varianter av Majones. En lettmajones og en originalmajones. Valget er ditt.

c: Syltetøyene har fått mer variasjon når det gjelder "sukker-tilskudet" Det finnes Original, lett, uten-sukker og noen merker har kommet med "Zero" varianten også. Valget er ditt. Dette gjelder for flere andre produkter som yoghurt og kokosmelk

d: Mange som savner og ønsker å ha mer av økologiske produkter i sitt kosthold. Vi blir etterspurt av våre kunder om vi har økologiske firmalunsj satt sammen, ferdig og klar til levering. Ja, sier vi. Det er vår anbefaling til våre kunder å kjøpe mer av økologiske produkter. Utvalget er flere og man kan velge firmalunsjet sitt fra økologiske grønnsaker som tomat, agurk også videre, økologisk melk og juice er veldig populær blant våre kunder. En av våre best selgere er nettopp økologisk pålegg. Mange som ønsker å spise økologiske pålegg og dette kategorien strekker seg frem til økologiske egg!

 

Hvem passer vår service for?

- Ønske å gi ansatte en variert, sunn og god lunsj

- Bedriften er uten kantine.

- Antall ansatte er mellom 10 og 50

- Vil bestemme over lunsj innholdet

- Vil ha ferske varer til bedriftskjøkkenet

- Med tidsgaranti

Egen kantine: Å sette sammen en liten kantine er ikke så vanskelig som en tror. Om man velger dagligvare ingredienser eller ferdig mat levert, så trenger man en liten kjøkken / kantine / samlingsplass for å servere maten, lagre bestikk og talerkner. Vår løsning trenger kun en enkel løsning. Flere av våre kunder bruker en vanlig kjøkken til å ordne med lunsjen sin. Og det er det beste og rimeligste av alle løsninger i forhold til en komplisert godkjent kjøkken. Vår løsning går ut på at en av ansatt, pleier å være sekretæren, sender en bestilling til oss. Firmalunsj ingredienser blir satt sammen og blir levert til ditt kjøkken etter avtalt tid. Så enkelt er det å ha firmalunsjen ordnet og levert.