Fruktkurv levering

fruktkurv på jobb

 

100% fornøyd garantien av frukt og fruktkurvgaver . Vi ønsker at du som kunde skal være trygg, derfor vi sørge for at kvaliteten på frukt innfrir våre kunders forventninger etter sesongen. Vi skal tilby våre kunder til enhver tid ferskeste fruktvarer til best pris og kvalitet. Supermarket.no har en unik garanti som gir ny vare eller pengene tilbake dersom du ikke er 100% fornøyd.

 Vi i Supermarket.no forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, til best mulig pris for firmagaver.

Ønsker du fruktkurv gaver? Send inn din ønsker Kundesenter/ TLF 998 64 260 og en av våre hyggelige medarbeidere vil kontakte deg med et godt tilbud.

Følg oss på:   Googleplus

 

 


 

Hva er en fruktkurv?
En fruktkurv er en kurv med frukt som sammensatt av frukt som er tilgjengelig, ofte etter sesongen og tilgjengelighet. En fruktkurv er en kurv som er fylt med et utvalg av frukt. En typisk fruktkurv kan inneholde epler, appelsiner, bananer, mandariner, druer, eller grapefrukt. Det er vanligvis smakfullt arrangert slik at det er behagelig for mottakerens øyet.

De er tradisjonelt gitt som gaver, men kan også kjøpes for personlig bruk. I det siste ser vi at flere og flere bedrifter vil gjerne tilby sine gode og faste kunder, på kundemottak, frukt oppi en fruktkurv. Disse bedrifter tar kundebehandling på alvor  når de er på besøk og venter.  Det er også blitt populært for mange bedrifter å tilby frukt til sine ansatte i bedriften. Dette er med å øke trivsel på jobben og mange av ansatte setter stor pris på det. En undersøkelse som er gjort av en uavhengig student viser at bedrifter med tilbud om frukt på jobb har økt trivselen blant ansatte med flere ti talls prosent. Fruktkurven er blitt det nye møtestedet blant medarbeiderne og de samler seg rundt kurven slik de pleier å gjøre rundt kaffe-automaten.

fruktkurv på nett

Ren trivsel

Friske fruktkurver til din arbeidsplass er vår første prioritert. Vår håndplukkede fruktkurver består av friske bananer, saftige epler, pærer og gylden druer pluss sesongfrukt som varierer mellom klementiner, appelsiner, nektariner, plommer, fersken og fiken.

Sammen med andre dagligvarer!

Fruktkurv er en gode som både ansatte i bedriften og kunder i kundemottaket setter stor pris på. Fruktkurven inneholder saftige og sunne frukter. Den gir ny energi til ansatte og et smil til dine kunder. Fruktkurven påvirker ansatte i en positiv retning slik at bedriften vil nyte godt av den.

Vi anbefaler, som en tommelfingerregel å ha 1 kg frukt pr. person i uken. Eks: Om ditt kontor består av 15 ansatte, anbefaler vi å kjøpe 3 fruktkurver à 5 kg levert på deres kontor på deres leveringsdag. Vi lager også fruktkurv som gave som blir satt pris på hos kunder og dine forbindelser. For mer oversikt over fruktkurv som gavekurv, vennligst klikk her.

 

Våre fruktkurver leveres hver uke sammen med andre dagligvarer. Eller har du mulighet å få bestille kun fruktkurv når du bestiller minst for 1000,- kroner.

kontakt oss fruktkurv

 

Fruktkurv med levering i Oslo

Ønsker deres bedrift fruktkurvlevering på deres arbeidsplass? Vi leverer fruktkurv til små og store bedrifter over hele Oslo-sentrum. Våre fruktkurver har en utseende som kan brukes til resepsjon, møteplass, kontor m.m

Kvalitet på frukten

Når dere får levert fruktkurv av oss på deres arbeidsplass, så får dere garantert kun ferske frukt som er håndplukket og pakket manuelt. Dette vil sikre dere en god kvalitet på våre fruktkurv leveringer til våre faste kunder i Oslo-sentrum.

Fruktkurver utformet som gaver tilbyr mer enn frukt for å friste en mottakers gane. En tradisjonell gavekurv kan også inkludere et utvalg av oster, gourmet kjeks, sommer pølse, syltetøy og nøtter. Gavekurv selskap kan også inkludere et utvalg av gourmet sjokolade og frukt dukkert.

 

 

 

 

Det er supert å få Frukt på jobb.  Frukt på jobben kan være en fordel for kunder.  Fruktkurv bedrift er en løsning mange bedrifter velger. Jobbfrukt Oslo kan hjelpe din bedrift å få frukt på jobben. Fruktkurv bedrift Oslo vil hjelpe deg å få levert fruktkurven. Fruktkurv på arbeidsplass er som en av tiltakene mange bedrifter setter i gang for sine kunder. Fruktkurv bama har leveranse fra Bama. Frukt levert på døren er en løsning mange resepsjoner velger til kundemottatket. Frukt levert på jobb hjelper medarbeidere å trives bedre på jobb.  Frukt levert på arbeidsplass gjør det enklere for resepsjonisten å tilby en bedre service til dine trofaste kunder.  Frukt levering på bedrift vil hjelpe deg å få levert ferske frukt levert på din bedrift. Fruktkurv godt levert er en av våre beste selgere som er populær blant respsjonister. Fruktkurv til bedrift kan øke trivsel på jobben. Fruktkurv bedrift er en populær valg blant bedriftsledere. Fruktkurv levering gjør hverdagen enklere for både kunder og ansatte, spesielt sekretærene. Fruktkurv levering Oslo vil hjelpe din bedrift med en enkelt løsning. Fruktkurv bedrift levering Oslo er blitt meget populært og mange bedriftsledere velger den for økt trivsel. Fruktkurv Oslo hovedsakelig leveres i Oslo-sentrum. Med Fruktlevering Oslo kan du slappe av og nyte friske produkter som blir levert til avtalt tid. Fruktlevering bedrift og kontor er en enkel løsning for å ha en bedre arbeidsmiljø.  Fruktlevering kontor vil være den første løsningen bedrifter vil velge. Fruktlevering bedriftavtale er en løsning som frigjør dine tanker om fruktlevering vi ordner resten. Bestille fruktkurv hos oss og slapp av vi ordner resten. Bestille jobbfrukt og forlat resten til oss og vent på en fersk og deilig kurv levert til din arbeidsplass.