Julegaver til ansatte og dine

julegaver ansatte 

 i "takk for året som har gått", i form av en julegave til din ansatt!

 

 Alle våre tjenester er selvfølgelig frie for gebyrer. Våre rutiner og systemer er tilpasset kunden og ikke omvendt! Vi leverer også Smakfulle julegaver til privatkunder! Vi i Supermarket.no forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, til best mulig pris for julegaver.

Ønsker du julegaver? Supermarket.no har et stort utvalg av førsteklasses matgaver og matkurv.

Send inn din ønsker Kundesenter/ TLF 998 64 260 og en av våre hyggelige medarbeidere vil kontakte deg med et godt tilbud.

Følg oss på:   


 

julegave til de ansatte vil bli levert til avtalt tid og på ditt kontor.

 

Se nærmere på spennende utvalg vi har.

PRODUKTKATALOG 2018

Vi skredderskyr julegaven til ansatte, nøyaktig slik du vil ha den. Ta kontakt for et pristilbud. Alle julekurv-gaver blir ferdig pakket og levert til mottaker. Mulighet for print av logo. Ordre over 30 000,- får egene rabatter!

 

 

 

Spørsmålene rundt julegaver til ansatte og mulige besvarelsene i form av en søt fortelling.

Det har kommet et forslag om å bestille en hyggelig julegaver til de ansatte i år. Da lederen kommer til pulten din og vil at du skal finne noen som kan levere årets julegave til bedriftens ansatte får du lyst til å skrike: Hva skal jeg kjøpe, hvor mye, og ikke minst til hvilken pris? Spørsmålene raser gjennom hodet ditt.

 Men vent litt, først må jeg fortelle dere noe, noe som veldig mange allerede vet. Det er mange ulike typer ledere. Det er noen som bryr seg om sine julegaver til ansatte og derfor vil gi dem en liten julegaver for å si takk for det året som gikk. En takk for at du har vært en lojal ansatt og har være med på å dra lasset. En annen type leder er den som synes at bedriftens suksess er et resultat av lederens prestisje, hans eller hennes utmerkede strategi, deres brilliante idéer og deres geniale innsikt i markedet. Tull tenker du, og ja jeg er enig med deg. Jeg håper at du ikke er en av dem, men dersom du er en av dem, bør du lytte, for sannheten er at det ikke stemmer. Vi må holde oss til temaet, dvs. ledere som setter pris på sine ansatte. Som sekretær har du fått beskjed om hva du skal gjøre, men hva er budsjettet? Hvor mye skal du kjøpe julegaver til ansatte for, og er det ikke skatteregler for denne typen julegaver til ansatte?

 

 

Skatt og skattefrie julegaver til ansatte? Et kjapt søk på Internett viser at det finnes noen regler man må forholde seg til. Skatteetatens nettsider sier at med presanger på en verdi inntil 1000 kroner slipper man fordelsbeskatning.

 Tilbake på kontoret kjenner du på mestringsfølelsen, første skritt unnagjort, nå vet du alt du trenger å vite om skatt for jlegaver til ansatte. Du setter deg og tankene driver av sted til ditt første år som ansatt i bedriften. Du husker at selv om prøvetiden på 6 måneder enda ikke var over, fikk du en julegaver kurv full med mat, sjokolade, frukt, kjeks og pålegg. Din datter på to år ble så glad for posen med Twist. Hun trodde nissen hadde sendt dem fordi hun hadde vært så flink. Sjefen kommer inn og avbryter deg i tankene og vil vite hvor langt du har kommet med bestillingen. Før du rekker å svare ringer telefonen hans og han trekker seg tilbake med en håndbevegelse som indikerer at han kommer tilbake til deg.

 

Du har funnet ut at julegaver til ansatte kommer inn under tusen-kroner-regelen, og at alle i bedriften må få presang. Det er ikke lov til å gi kontanter. Det er lov til å bruke gavekort, men ikke dersom de kan byttes i kontanter. Disse finner du her på infotjenester sine nettsider.

 

julegaver til ansatte  

 

Du bestemmer deg for å høre hva de andre mener om hva årets julegaver til ansatte kan være. En hyggelig samtale med Kari, din kollega, ved kaffemaskinen viser at for noen år tilbake fikk de en flott vase. Hun synes den var utrolig fin, men at hun nå har satt den i kjelleren fordi hun har en ettåring som nettopp har lært å gå. Hun er redd han skal rive den ned å skade seg. Hun kommer ikke med noe direkte forslag for julegaver men ønsker seg noe som er mer nyttig enn en vase. Olav som er økonomimedarbeider kommer for å fylle på kaffekoppen sin og lurer på hva damene prater om. Han kaster seg inn samtalen og støtter Karis ide om en mer nyttig julegaver. Han mener at matkurven eller matgaver var en populær julegaver i hans familie. Barna spiste sjokoladene, de hadde spekemat i flere måneder og bestefar og bestemor fikk alt syltetøyet. De spiste fort opp all frukten og den fine matkurven har de brukt til piknik om sommeren. “Det er en nyttig julegaver” mente Olav.

 


 

Du er enig med Olav og kaster du over pcen for å finne en leverandør som kan levere 95 kurver julegaver til ansatte før jul. Søket ditt på Google viser mange leverandører som leverer nesten det samme. De første er de som har betalt for annonser og er merket med “Ad” helt overs og nederst på side i annonsen. Det er greit, og etter flere klikk, viser det seg at en leverandør ikke vil levere julegaver og matgaver mindre enn 100 stk., en annen har ikke tid. Han mener at du er sent ute og at du burde ha tatt kontakt tidligere. Den tredje er utsolgt for matgaver på den type matkurv du synes ser greit ut med tanke på pris og innhold. Så scroller du ned i søkeresultatet for å finne en annen leverandør som ikke har annonsert. Det finnes mange som jobber i profileringsbransjen og ordet profilering gjentas flere ganger. Men dette er ikke akkurat det du leter etter. Så scroller du videre og en link med supermarked.no fanger blikket dine. Det står supermarked med julegaver til ansatte i URLen. På nettbutikken finner du mange alternativer i forskjellige prisklasser. Forskjellige matkurver som inneholder både frukt, sjokolade, snacks og vin, og en som kombinerer spekemat, nøtter og sjokolade, men du finner ikke det du leter etter. Du leser at de kan skreddersy det du vil ha til matgaver og bestemmer deg for å kontakte dem. Via kontakt lenken fyller du ut informasjon de trenger om deg og antall matkurver samt det du vil ha av innhold i kurven. Du ønsker noe spesiell.

 

 

Etter et par timer kommer en tilbakemelding fra supermarke.no kundeservice at de gjerne skreddersyr en matkurv der de legger med stearinlys i matkurven slik du ønsker i julegaver. De spør samtidig om det er noe annet du vil ha med. Etter litt frem og tilbake er du fornøyd.

 Sjefen kommer tilbake og tror han har en god ide og et godt utgangspunkt, men du er nesten ferdig med julegaver bestillingen og presenterer fornøyd resultatet for sjefen. Han blir overrasket og smiler, takker deg og sier at han hadde tenkt å gi deg navnet på leverandørene de har brukt tidligere men at du ser ut til å ha alt under kontroll. Med sjefens samtykke sender du bestillingen til leverandøren og får en bekreftelse på at årets julegaver til de ansatte vil bli levert til avtalt tid og på ditt kontor. Nå er det tid til å ta en liten pause før du kaster deg over neste gjøremål :-)

 

Julegave til ansatte kan være en av disse!

 

Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Derfor er vi avhengig av betalingene deres. For å kunne betjene deres ønske har vi satt en grensen for betaling! Alle bestillinger må forehåndsbetales. Forhåndsinnbetaling skjer før levering. For andre avtaler, vennligst ta kontakt.


vennligst benytt kontaktskjemaet, slik at vi kan hjelpe deg så raskt og effektivt som mulig.

kontakt oss kontaktskjema

 


julegave til ansatte kan være så enkelt som å si god jul!

 

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave, blomster levering, send blomster, blomster online, bestil blomster, blomsterlevering, blomster til begravelse, sig det med blomster, blomster på nettet, blomster bestilling, bestil blomster på nettet, blomster til døren, blomster til levering, blomster hilsen, blomster på nettet, bestil blomster på nettet, send blomster billigt, send en blomst, blomster begravelse oslo, sende blomster anonymt, gave levering samme dag, blomster send, bestilling av blomster, sende blomster oslo, bestille blomster på nett, blomster på nett, send blomster, blomster på døren, bestille blomster, blomsterhilsen, personlige gaver, gavekort, profileringsartikle, gaver ansatte, gave til bryllup, profilartikler, gave til mor, firmaprofilering, gave til kjæresten, gave til søster, julegaver, gaver til kunder, gave til far, julegave, bryllupsgave, gaver, firmagave, firmagaver, blomster hilsen,

Bestille mat på nett, matlevering i oslo, dagligvarer levert jobb, matbutikk på nett, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunsh på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle gadlig, handle mat på nett, handle dagligvarer online,lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, daligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, mat på nett, mat på døra kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, mat på nett, dalgligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matvarer på nett, mat levert på jobben, mat på jobben, mat til kantine, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, fruktkurv, bestille mat på nett, matlevering i oslo, Dagligvarer levert hjem, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunch på jobben, lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, mat på døra, kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, matvarer på nett, mat levert på jobben, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, mat til kantine, fruktkurv, gratis levering matvarer, gratis levering mat på nett, gratis levering dagligvarer på nett, gratis levering lunsjlevering, gratis levering, blomsterhilsen med konfekt, Matkasser, julematen levert på døra, julekasse, julematkasse,

påskeegg firmagaver, påskeegg ansatte, påskeegg, påskeegg gaver, Påskegave til ansatte, påskeegg, påskeegg til han, påskeegg med godteri, kjøpe påskeegg, påskeegg til kjæresten, fylte påskeegg, tips til påskeegg, påskeegg tips, sunne påskeegg, påskeegg nettbutikk, påskeegg når, påskeegg kjæreste, påske egg, egg påske, firma gaver, firmagaver, firmajulegaver, firmagaver med logo, firmagave, påskekylling, gaver til kunder, personalegaver, firmajulegaver skat, gavepakker, firmagaver til kunder, påskegodt, medarbejdergaver, påskeegget, påskehare, frukt på jobb, frukt levering,frukt på jobben, fruktkurv bedrift, julegave, julegaver firma, billige julegaver, personale julegaver, årets julegave, julegaver skat, sjove julegaver, julegaver 2014, medarbejder julegaver, årets julegaver, julegave far, gavekort julegave,

julegave mor, gratis julegaver, julegave ide, bedste julegaver, julegaver online, julegaver personale,

julegave medarbejdere, julegaver på nettet, personlige julegaver, billig julegaver, køb julegaver online,den bedste julegave, julegave gavekort, julegaver mænd, fede julegaver, julegaver børn, God bedring Blomst Levering, God bedring,

personlig julegave, den perfekte julegave, julegave inspiration, populære julegaver, romantisk julegave, top 10 julegaver, køb julegaver på nettet, julegave hende, julegave kæreste, julegave forslag, anderledes julegaver, køb julegaver, julegave kvinde, nemme julegaver, inspiration julegaver, firmajulegaver, firmagaver, julegaveideer, gaveideer til ham, arveforskud, firmajulegaver vælg selv, firmajulegaver regler, påskeegg, påskeegg freia, freia påskeegg, male påskeegg, store påskeegg, lage påskeegg, dekorere påskeegg, stort påskeegg, pynte påskeegg, male påskeegg tips, påskeegg med godteri, kjøpe påskeegg, freia påskeegg oppskrift, maling av påskeegg, hvordan lage påskeegg, små påskeegg, fylte påskeegg, påskeegg bilder, sunt påskeegg, påskeegg tips, male påskeegg barn, hvorfor har vi påskeegg, tegne påskeegg, påskeegg tradisjon, hvilken dag får man påskeegg, påskeegg vin, når får man påskeegg, russiske påskeegg, påskeegg nettbutikk, vinn påskeegg, når gir man påskeegg, når skal man få påskeegg, påskeegg når, påskeegg kjæreste, anton berg påskeegg, gaver, skat gaver, gaver skat, skatteregler gaver, erettigede gaver, fradrag gaver, fradrag for gaver

,beskatning gaver, afgiftsfri gave, 10 års jubilæum gave, gave til 25 års jubilæum, gave til jubilæum, gave beskatning, påskeegg til ansatte, påskeegg til han, påskeegg til kjæresten, tips til påskeegg, tips til påskeegg til kjæresten, julegaver