kolonialvarer til bedriften er sekretærens ansvar og ingen andres

Bedrifter: Det er blitt så vanlig og trendig med å handle kolonialvarene fra nettet at det er neste "alle bedrifter" har begynt med det. Og mange som stille spørsmålet: Hvorfor gjør folk flest dette? De har gått så langt at når de lager ansettelsesanonsen, blir mat-handling på nett nevnt! Jeg stiller spørsmålet hvorfor er det blitt så populært og noen ganger så oblitagorisk for organisasjoner og bedrifter å handle matvarene gjennom en så kalt mat-leverandør! Mange av dem velger å bestille matinnkjøpet sitt gjennom en som kan levere lunsj for næringslivet fra nette for eksempel!

Oppgaver: Flere av sekretærer klaget rett og slett over for mye oppgaver i bedriften. De mente at de ikke fikk nok tid til å drive med sitt hoved oppgave, hva som måtte det være, og på toppen av det måtte de handle maten til alle andre kolegaer selv fra nærbutikken.

Mange av bedrifter og organisasjoner ansetter sine ansatte for å drive med en spesiell oppgave for å kunne løse noen få skritt i en større arbeidsskjede. Tidligere var det vanlig at sekretæren hadde innkjøp av matvarer og kolonialvarer som en del av sin faste rutiner. Dette ser ut til å forandres gradvis i de fleste bedrifter i Oslo og større tettsteder. 

Det sekretæren pleide å gjøre var å ta matvare / kolonialvare handelen gjennom nærbutikken for å slå to fluer i et smekk. Dette kunne ikke bedriftsledere tåle! De fikk mange sykemeldinger og klager fra sine beste sekretærer slik at lederne begynte å skylle matvare-innkjøpet, eller kolonial-innkjøpet separat fra andre oppgaver. Begrunnelsen var i de fleste tilfeller effektivitet! Sekretærene fikk gjort mer og de var mer konsentrert når det fikk kolonialvarene, matvarene levert på kontoret, levert på døren i Oslo. kolonialvarer med levering til bedriften

Dermed fant flere og flere bedriftesledere at løsningen er å separere oppgavene fysisk og la alle blir mer spesialisert i det de driver med. Dette betød rett og slett mer kontroll for sekretæren, tvert i mot det sekretæren trodde! De fikk mer kontroll på hva de kjøpte av lunsj, varm mat og catering med levering til døren eller koldtbord til frimaet, allikavel fikk vedkomende kontroll på hva hun ville kjøpe og når hun ville ha dem levert på døren i Oslo. 

Det de måtte gjøre var å velge en mat leverandør, cateringselskap, kolonialvare på nett som har ingrediensene hun trente til lunsjen fra dagligvare-leverandøren, varm mat-leverandøren i Oslo. 

Resten av jobben var å kontrolere matvarene som ankommer til bedriften. Dette kan gjøres på lik linje med kontroll av alle andre innkjøp til bedriften og leveranse av andre produkter til firmaet. Dette likte selvfølgelig både sekretærene og ledelse av bedriften. Dette var grunnlaget av en suksess både for firmaet og matleverandøren. Firmaet sparte tid og penger hver gang de kjøpte sine kolonialvarer gjennom nett. 

 

Barnefamilier: kolonialvarer med levering til Oslo

Det er blitt så populært i nabolaget vårt å kjøpe matvarer gjennom en kolonial leverandør i Oslo at jeg kan telle dem til en håndfull av mine naboer. Det er blitt som en mote for mange av dem. Noen tenker sikkert; Hvorfor skal vi ikke bruke matlevering tjenesten når naboen gjør det? Jeg kan godt forstå det at tidsklemma har det største skylda! Det er blitt så vanlig i sammfunnet at både mann og kone har fulltidsjobb og ungene går på skole med noen fritidsaktiviteter. Hvor mye tid har vi igjen av dagen? Nesten ingen tid  å slås bort til å drive med å tulle rundt i nærbutikken, dagligvarebutikken, kolonialbutikken eller noen matbutikk!

De fleste av oss har opplevd det! Det er tidsklemma i den spesielle fasen av livet. Jeg snakker nemlig om småbarnsfamilie fasen! Tenk deg situasjonen hvor kona er gravid og du er på jobb og skal hjem og hente ungen din på 3 år fra barnehagen!!!! Vil du risikere å ta treåringen med til matbutikken og handle på vei hjem? Lykke til :-) Å ta barn til butikken kan være en utfordring av seg selv. Vil du ta utfordringen her kan være deg på vei til nærbutikken for å handle inn kolonialvarene dine. Mathandelturen ender med minst 2 fylte bæreposer, en skrikende unge og en kone som ikke kan hjelpe deg med noen ting! Matlaging eller barnepass, mener jeg. Er det ikke bedre å la kolonialvarene komme til deg?

Eldre: Å blir eldre har sine fordler og ulemper.

Flere og flere av eldre er sprekke og har lyst til å drive med det de ikke har hatt tid til nå, nettopp på sine lidenskaper og det de ikke fikk tid til å gjøre når de var ung! Det er derfor de ikke har rett og slett tid til å ta en tur til kolonialbutikken i nærmiljøet for å kjøpe sine kolonialvarer på vei hjem. 

Noen andre som ikke har "beinet". Det er helsen som ikke duger! Det er rett og slett for tung for dem denne handlingen. De vil gjerne slippe å utføre denne jobben om de får lov til å velge. Det er mange som lyder av kroniske leddgikkt og smerter og eller for svake muskelaturer. Dette er til tross for at de ikke forbruker så mye av kolonialen de kjøper inn til sitt forbruk. Uansett må de ha melk, noen juice, brød, drikkevarer, pålegg, kjøtt, egg og lignende som vi kaller dem for kolonialvarer. La oss si at en gjennomsnittig handlepose veier ca. 7,5 kg med kolonial. Når en handler kolonial for minst 2 bæreposer, så blir det for tungt for dem.

Bestille mat på nett er en fordelsprogram for mange, Matlevering i Oslo gir mer fornøyde kollegaer, Dagligvarer levert på jobb frigjør mye tid av sekretæren, Matbuikk på nett med levering av dine kolonialvarer, matlevering i Oslo kan forenkle handleturen din til matbutikken, Handle mat på nett er en tjeneste som leverer dine kolonialvarer til bedriftsdøren, Handel dagligvarer online er en tjeneste mange bedrifter tar i mot med glede, Mat på døra kan spare både tid og penger for ditt firma, Kjøpe mat på nett er en tjeneste som gir deg frihet til å drive med noe annet, Matvarer på nett forenkler kolonialinnkjøpet ditt, Mat levert på jobben har flere og flere fordeler, Mat på jobben er et fordelsprogram som blir satt pris av ansatte, Mat på døren forenkler sekretærens jobb, Bestille matvarer på nett med levering av kolonialvarer, mat på nett er et annet navn for kolonial på nett!

Del dine tanker med meg, Du også :-)