Lunsj til din bedrift i Oslo

Tilbrede lunsj til din bedrift i Oslo kan være en krevende oppgave. Her kommer vi til å svare på noen enkelte spørsmål

Hvordan kan en enkel lunsj se ut?

En perfekt matbit skal se fristende ut, men samtidig være enkel å tilberede. De fleste vil tørre å påstå at en enkel lunsj er noe som består av brød,  smør og majones noe som legges på som skiver med ost eller kjøttpålegg og muligens noe smakfullt på toppen av som  grønnsaker eller olivenolje. Hva mener du om det? Under ser vi et eksempel på en enkel lunsjoppskrift. Klikk på bildet for å komme til oppskriften!  

 Klikk på bildet for å komme til oppskriften :-)

Lunsjen er omlett

http://lindastuhaug.blogg.no/1401016459_10_tips.html

 

 

Hvordan kan vi tilberede lunsj til din bedrift i Oslo?

Vi har hjulpet flere bedrifter med å tilberede lunsjen i flere år, med alt fra å planlegge lunsjen, levere ingredienser, hjelpe til med å dekke lunsjbordet eller rydde etter at dine kollegaer har spist seg mette. De fleste vil ha en matbit som er preget av enkelthet, og mange ønsker også å skille mellom et fancy møte med en kunde og en hyggelig lunsjtid med de ansatte på jobb.

Derfor vil vi også anbefale å ha lunsjtiden så enkelt som mulig. Når vi er på befaring hos kunden blir vi ofte spurt hvordan en kan legge opp til en brukbar lunsj for både små og store bedrifter. Svaret er faktisk så enkelt; Kjøp varer som er tilpasset for en liten kantine! Det lønner seg for både bedrift og personalet, og er betraktelig enklere enn å tilberede mat som er tilpasset et større kjøkken. Trenger du hjelp av en kjøkkenassistent? Ta kontakt med oss, da vi kan vi være behjelpelige i dette feltet også.  

 

lunsjansvarlig er en viktig ressurs

 

Hva er en sunn lunsj i din bedrift?

Det skal ikke mer til enn en raskt titt på nettet for å se at de fleste har forskjellige meninger om hva som innebærer en sunn lunsj. Fellesnevner for de fleste er at en sunn lunsj skal være mager, usukret, inneholder mye grønnsaker og om det brukes brød til lunsjen, så skal de helst være av den grove sorten. Ja, til alle gode råd. Vi vil ha sunn lunsj på kundenes matbord og derfor anbefaler vi de sunneste produktene som finnes på markedet. Her er en god oppskrift på en sunn og næringsrikt matbit.

sunt lunsj er en god lunsj

http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2401

 

Har vi tid til å lage lunsj i vår bedrift?

I den digitale verdenen er tid synonymt med penger. Mange bedrifter i Oslo sliter med samme problemstillingen. Mange rusher seg gjennom matbordet og haster i seg noe kun for å ikke sulte seg i hjel på jobb. De smarte bedriftsledere derimot, tar lunsjtiden seriøst og vil gjerne at ansatte kan bruke tid til å være sammen og kose seg. En næringsrik og fristende lunsj vil dog ta tid til å lages, og svært få ledere vil imidlertid neppe kaste bort tid til unødvendigheter. Derfor er det kritisk å kunne tilberede lunsjen ganske raskt og effektivt. Vi anbefaler å kjøpe storkjøkken produkter! Kjøper du eksempelvis oppkuttede isbergsalater tar det mindre tid til å vaske og kutte dem. På denne måten kan kjøkkenansatte/lunsjansvarlig spare tid. Vi vil gjerne være behjelpelig for å foreslå produkter som er med å spare tilberedningstiden betraktelig. 

 

isberg som en del av lunsjen

 

Eller skal vi kjøpe lunsjen ferdig levert i Oslo?

Det er mange som spør seg dette om det lønner seg å kjøpe ferdig lunsj levert på bedrifts døren eller tilberede maten her på kontoret i Oslo? Svaret er avhengig av flere forutsetninger. Det handler først og fremst om økonomien, og om en i over tid skulle velge å ha ferdiglunsj levert på døren ville dette selvsagt være dyrere i lengden. For noen passer det å ha ingredienser levert på døren og ha en som tilbereder lunsjen. For andre passer det med en mellomløsning. De som har litt fetere lommebok vil gjerne velge fredager som kos. De velger fredager med ferdiglunsj levert på kontoret. Hva velger du? Uansett hva du velger så kan vi hjelpe med levering av lunsjen i Oslo.

lunsjbord som frister

Her er en liste over blogger og nettsider som kan tilby ideer, oppskrifter og inspirasjoner til din neste lunsj måltid. Husk på at ingredienser av din neste mattid I din bedrift kan bli levert av oss :-)

FRIDA HUSTIG

 

 

 Vi ser fram til et godt samarbeid med dere framover! kontakt oss