Lunsj til bedrifter

lunsj til bedrifter trenger ikke å være komplisert

Vi leverer deilig sunn lunsj og overtidsmat til næringslivet i Oslo. Lurer du på hvordan kan du bestille det? Det er så enkelt som å bestemme seg for hva slags ingredienser du har lyst på til lunsjen til din bedrift og resten kan vi hjelpe deg med. Ja, du har lest  det riktig. Våre hyggelige kunder pleier å ta en titt på vår nettbutikk for å bli inspirert eller velge og vrake selv. Det finnes kunder som ikke har tid eller lyst til å sende sin lunsj-bestilling. Det de gjør er å ta kontakt, noen ringer og andre sender en e-post for å fortelle hva de trenger. Deretter legge vår kundeservice varene inni handlekontoen din og sender bestillingen for  deg. Ja, så enkelt er det. Dersom du vil at vi tar den "bestillings-biten", ta kontakt med oss, så kan vi lage en slik ordning for deg. 

Lunsj til bedrifter er enklere enn noen sinne

Vil du smøre lunsjen selv? Få den ferdig på fat eller komme til dekket bord i kantinen? Vi kan tilfredsstille dine ønsker når det gjelder mat og matservering. Til de som ønsker seg å smøre lunsjen selv til sin bedrift, har vi den muligheten å bestille lunsj-ingredienser og vi leverer dem til kontoret ditt, så kan du smøre det selv. Har du ikke lyst eller tid og ressurser til å drive en liten kantine? Vi kan hjelpe deg med det. Vi har tilgang til mennesker som har erfaring med kjøkken og kan være kun noen få timer daglig på deres konto for å ordne med mat og matvarer slik at dere har muligheten til å konsentrere dere på deres jobb. Vi kan ha kjøkken-medarbeidere fra 1 time og oppover, så lenge deres behov blir dekket. Ta kontakt for en nærmere, uforpliktende samtale, hvor vi kan kartlegge deres behov. 

lunsj til din bedrift når det passer

Ukentlig avtale: Bedriftsavtale med ukentlig levering av sunn og god mat til hyggelige og sammenlignbare priser! Lunsj og overtidsmat til din bedrift i Oslo. Sliter dere med å få matvarene inntil bedriften på riktig tidspunkt? Vi kan hjelpe dere med dette. Vår tjeneste er uten bindingstid og du kan avslutte det når det ikke passer mer. Det du må gjøre er å registrere deg på vår  nettbutikk og velge hva du trenger for å ha en deilig lunsj på jobben til deg og dine medarbeidere. Velg mellom over tusen varer, dersom du ikke finner det du trenger, kan du søke etter navnet til produktet du trenger gjennom vår søkesystem som er ganske raskt og kan vise sine forslag med de første bokstavene du skriver på søkefeltet. 


lunsj til din bedrift til alle
Gunnstige priser: Lunsj, mellommåltider og overtidsmat til markedets kanskje beste priser. Du kan ihvertfall sammenligne våre hyggelige priser med våre konkurrenter. Perfekt for bedrifter i alle størrelser, spesielt for bedrifter under 45 ansatte. Hvorfor det? Jo, det lønner seg å ha en kantine dersom du har en bedrift med over 45 ansatte. Bestill ferdige lunsjpakker hver uke eller tilpass de lunsjtilbudet vi har, dvs. at du må justere antallet av hvert enkelt produkt. F.eks. du har appelsinjuice, så trenger du bare å nedjustere antallet av appelsinjuice til det du vil ha og så videre, til du har det du trenger av matvarer til lunsjen din i bedriften.

 

 

 lunsj til din bedrift kan være veldig spennende

Et alternativ til kantine: Vi er leverandør av sunn og god mat til bedrifterEt ypperlig alternativ til kantine - alt dere trenger leveres på døren i god tid før lunsj. Mange Oslo-bedrifter har ikke plass og mulighet til å ha kantine i sin bygg. Mange av Oslo-bedrifter og organisasjoner har kontor i tett bebygd og dyre områder i Oslo sentrum. Noen andre har ikke den muligheten av å lage mat på jobb! Av forskjellige årsaker som, lukt og plass mangel, velger de å ha lunsjen levert av en profesjonell bedrift til sine ansatte.  Det stemmer, lukt! Vi har en bedriftskunde hos oss med 25 ansatte som har kontor i 8. etasje midt i Oslo-sentrum. Det de mangler er å ha en fullverdig kjøkken hvor de kan lage en liten kjøkken for å tilberede mat til lunsj, men nei da! Det går ikke fordi huseieren ikke tillater å installere luft avtrekkerer i 8 etasje! Det blir gjerne begrunnet av at det koster mye og det går ut over bygningens fasade! Det vår kunde gjør er å bestille ingredienser av oss og de setter opp maten selv når det er lunsj-tid.


lunsj til bedrifter leveres i hvite bakker
Enkel bestilling og levering med lunsjen til jobben eller til selskapet. Enten det er et privat selskap eller til jobben så kan vi hjelpe med det som skal til. Utkjøring for bedrifter og private selskaper i Oslo og Omegen. Ja, det er riktig du leser, om du vil arrangere din private selskap, kan vi hjelpe deg. Mange av våre kunder spør om de kan handle hos oss om de er privat personer. Svaret er enkelt, vi hjelper alle selskaper og bedrifter til å få matvarer de trenger til sine fester og arrangementer. Du kan selvsagt bruke oss til din privat selskap en gang i året eller til ukentlig til bedriften din. Vi er her for å hjelpe deg med alt innen mat og mat levering. 


Hyggestund: Lunsj skal være gøy! I hverdagen på jobb er lunsjpausen viktig – en kort avbrekk fra travelheten, et pusterom, en mulighet for å koble av, le og prate sammen. Hvis du ikke har en slik lunsj-rom, kan vi hjelp deg å lage en. Har du ikke et opperativt kjøkken? sier du? Nei, det går bra. Vi kan hjelpe deg uansett. Mange av våre bedriftskunder som ikke har et kjøkken, men vi er i stand til å hjelpe dem å lage en liten hjørne for å ha det koselig til lunsj-tider. Ta kontakt med oss om levering av lunsjen til din bedrift, så ordner vi alt sammen. 

Copyright © 2019