Hvor vanlig det er å ha lunsjordning på jobb?

lunsj til næringslivet i Oslo

Det er mange som tar det for gitt at ALLE har det lunsj på jobben. Det viser seg at det ikke er tilfelle i noen bedrifter og næringsliv i Oslo. For å rote litt i historier må vi strekke oss litt tilbake i tiden. Reise i tiden så langt som 60 og 70 tallet. Det var i denne tiden, rett etter andre verdskrigen som mange bedrifter hadde kommet seg på bena, oljeeventyret i Norge hadde startet og mange bedrifter hadde bedre råd nå fortiden. Det som var tilfelle i mange av bedrifter og næringslivet var at de begynte å konkurrere mot hverandre. De flinkeste og mest sentrale arbeidstakere flyttet på seg til andre bedrifter med bedre arbeidsvilkår. En av de bedre arbeidsvilkårer var rett og slett, lunsj på jobben og mang som tilbød lunsjordning på jobb til sine ansatte. En lunsjordning på jobb eller en lunsj til næringslivet ble godt motatt av de skarpe og kloke bedriftsledere. Det var flere av ledere som fant ut at å tilby bedre arbeidsvilkår til sine ansatte kunne være en fordel. Lunsj på jobben skapte mer trivsel og en bedre arbeidsmiljø. Derfor startet pioner ledere å be sine ansatte la være å ta med matpakken, fordi de fikk på jobben de mest elementære mat på fat! Til å begynne med var det ganske enkle lunsj. Det de kunne tilby i denne tiden var melk, knekkebrød, ost, makrell i tomat og kanskje, om bedriften hadde god råd, noen kaviar. Tilbudet på lunsj til næringslivet ble godt tatt imot og flere av arbeidstakere kunne veldig enkelt la sine matbokser være hjemme og bruke lunsjordningen på jobben. De likte tanken og syntes at det var hyggelig å kunne tilbringe en halvtime sammen med sine kolleger og spise en ganske ikke så verst lunsj på jobben.

 lunsjordning til bedrifter

Det som er imponerende for meg er at de færreste kan huske denne tiden. Hvis du spør en allminnelig ung kar, dame på gate om de får lunsj på jobben? Blir du møtt med mange overbevisende, selvfølgelige besvarelse som: Hva tror du? Det er vanlig! Skal vi ikke ha lunsj på jobben? Finnes det noen næringsliv som ikke tilbyr lunsj til sine ansatte? Eller rett og slett lunsj på jobb er et krav! Det er morsomt å vite hvordan lunsj ordning på jobb startet og hvordan det har utviklet seg.

 lunsj til næringslivet til bedrifter i Oslo

Vi må ikke glemme at fremdeles det finne noen arbeidsplasser som ikke har lunsj ordning på jobb. Fremdeles finnes det noen arbeidsgivere som synes at matpakken er konge! Det de tror er at det koster enormt mye og de har ikke råd til å ha lunsj på jobb! De regner ikke med at ansatte som har lunsjordning på jobb har en bedre trivsel på jobb! Eller arbeidsmiljø på bedrifter med lunsjordning blir mye bedre og dermed antall sykemelding går ned. En time med lunsj til næringslivet er nøkkelen til en bedre hverdag på jobb og det skaper trivsel og samvær spesielt rundt lunsjbordet. Det er derfor det er så viktig med lunsj til næringslivet og ledelsen må ikke glemme så mange fordeler med lunsj på jobben.

Jeg fra min tid husker at jeg måtte bruke minst 10 minutter hver dag for å lage matpakke til meg selv når jeg skulle ut på jobb! Og det som var irriterende var at uansett hva jeg gjorde for å ha en frisk og apetittvekkende måltid på boks, endte jeg opp med en ufrisk og klam brødskiver med noen tomater og osteskiver i matpakken min. Det var ikke så rart fordi jeg kunne ikke gjøre noe med denne faktaen at det var varmt hvor jeg oppholdt min matpakke! Jeg var på buss, trikk og på jobb! Dette påvirket kvaliteten på lunsjen min og jeg spiste en ikke-appetittvekkende-lunsj!  Jeg håper på det yndligste at bedriftesledere og sekretærer velger en lunsjordning på jobb. Dersom de vil velge oss, så er det mye bedre og jeg garanterer at regneskapet blir positiv, på deres favour på slutten av kalenderåret. Det er alltid fordeler med lunsj på jobb og lunsj til næringslivet vil være en pluss til både bedriften og ansatte.

Lykke til.

lunsj til bedrifter

lunsj levert på jobben Oslo vil ha flere fordeler enn ulemper. lunsj på jobben Oslo blir sett som en positiv opplevelse for mange ansatte, varm lunsj på jobb er best på fredager, lunsj levert på jobb oslo er for deg som vil ha fredagskos på jobben, lunsj levering på jobb er enklere enn det du tror. lunsjordning på jobb er en samlende tiltak mange bedriftsledere vil bruke for å ha fornøyde ansatte. lunsj på jobben begynner å bli som en selvfølge.lunsj på jobben bedrift kan bestilles 24 timer på forhånd, lunsj catering Oslo med mange spennende retter, lunsj catering bedrift kan også levere varmmat til fredagskos, lunsj til bedrifter blir enklere og enklere , lunsj catering Oslo med flere spennende retter til fredagen. Overtidsmiddag er til bedrifter som vil ha noen fredager ekstra på jobb, overtidsmat til bedrift med levering i Oslo, varmmat levering Oslo er veldig spennende på fredager, selskapsmat til din bedrift kan bestilles hos oss, varm mat levert på døren er vår spesialitet, ferdig mat levert på døren til små og store bedrifter, mat levert på døren Oslo for alle næringslivet, sunn lunsj på jobben er best med ferske varer, varm lunsjordning til bedriften kan bestilles hos oss.

Her er et par andre sider du kan lese om Lunsj levering i Oslo, Lunsj levering Oslo, lunsj til bedrift i Oslo, Lunsj bedrift Oslo, lunsj bedrift i oslo, lunsj på jobb