Matgaver til ansatte

 

Vi levere også matgaver og fruktkurv til privatkunder!

 

matkurv matgaver på nett

 

Se nærmere på spennende utvalg vi har. PRODUKTKATALOG. 2017

 

 

Trenger du hjelp? Kontakt oss: Send e-post / TLF  472 34 576

 

 

 

 Matgaver, fruktkurv, sjokoladekurv til dine eller ansatte.

Vi har matgaver med høy kvalitet og lav pris med mange kjente merkevarer.

 

 

Matgaver til ansatte eller dine er også en gave som garantematgaer til ansatte i din bedriftrt vil innfri.

Julen nærmer seg med stormskritt og en matgaver er et flott alternativ som sikrer at ansatte, samarbeidspartnere og kunder får gleden av gaven de mottar. En enkel gave som alltid faller i smak hos dine ansatte er matgaver. Vi har Matgaver med høy kvalitet og lav pris med mange kjente merkevarer.

 

En liten sannfortelling fra en av våre kunder som skulle bestille matgaver til ansatte i sin bedrift.

Det har kommet et forslag om å bestille en hyggelig julepresang til de ansatte i år. Da lederen kommer til kontoret ditt og vil at du skal finne noen som kan levere årets matgaver til bedriftens ansatte får du lyst til å skrike: Hva skal jeg kjøpe, hvor mye, og ikke minst til hvilken pris kan jeg gjør dette? Spørsmålene raser gjennom hodet ditt.

Matgaver til ansatte kan være mange spiselige

Men vent litt, først må jeg fortelle dere noe, noe som veldig mange allerede vet. Det finnes mange ulike typer ledere. Mange som bryr seg om sine ansatte og derfor vil gi dem en liten gave for å si takk for det året som har gått. Lederen takker for at du har vært en lojal ansatt og har være med på å dra lasset. Noen andre type leder er den som synes at bedriftens suksess er et resultat av lederens prestisje, hans eller hennes utmerkede strategi, deres brilliante idéer og deres geniale innsikt i markedet. Ja, det er det som har forårsaket suksess! Tull tenker du, og ja jeg er enig med deg. Jeg håper at du ikke er en av dem, men dersom du er en av dem, bør du lytte, for sannheten er at det ikke stemmer. For å holde oss til temaet, dvs. ledere som setter pris på sine ansatte, bør vi fortsette. Som sekretær har du fått beskjed om hva du skal gjøre, men hva er budsjettet? Her bør jeg sjekke et par linker, før jeg kan bestemme meg, sier du til deg selv.

 

For å kunne bestille matgaver til ansatte må en tenke på regler rundt skatt og skattefrie regler. Skatt og skattefrie gaver tenker du, og gjør et kjapt søk på Internett. Det viser seg at en bør forholde seg til noen regler. På skatteetatens nettsider står at med presanger på en verdi inntil 1000 kroner slipper man fordelsbeskatning.

Tilbake på kontoret kjenner du på mestringsfølelsen at nå har du klart å finne matgaver som passer til deres ansatte, første skritt unnagjort og nå vet du alt du trenger å vite om skatt. Du setter deg og tankene driver av sted til ditt første år som ansatt i bedriften. Du husker at selv om prøvetiden på 6 måneder enda ikke var over, fikk du en kurv full med mat, sjokolade, frukt, kjeks og pålegg og det var herlig :-) Datteren din på to år ble så glad for posen med Twist at hun skrek av glede. Hun trodde nissen hadde sendt dem fordi hun hadde vært så flink. Det er da sjefen kommer inn og avbryter deg i tankene og vil vite hvor langt du har kommet med bestillingen. Så plutselig skjer det noe uforventet. Før du rekker å svare ringer telefonen hans og han trekker seg tilbake med en håndbevegelse som indikerer at han kommer tilbake til deg snart.

matgaver på nett

 

Du har funnet ut at matgaven kommer inn under tusen-kroner-regelen, og at alle i bedriften må få presang. Det er ikke lov til å gi kontanter. Gavekort kan benyttes forbehold til at den ikke kan byttes mot kontanter. Disse finner du her på infotjenester sine nettsider.

 

Du bestemmer deg for å høre hva de andre ansatte mener om hva årets matgaver til ansatte kan være. En hyggelig samtale med Eva, kollegaen din, ved kaffeautomaten viser at for noen år tilbake fikk de en flott mug. Hun synes den var utrolig fin, med logo og alt ..., men at hun nå har satt den i kjelleren fordi hun har en toåring som nettopp har lært å leke med alt. Hun er redd hun skal slippe den ned å knuse den. Hun kommer ikke med noe direkte forslag men ønsker seg noe som er mer nyttig enn en mug. Bjør-Olav som er økonomisjef kommer for å fylle på kaffekoppen sin og lurer på hva dere prater om. Han kaster seg inn samtalen med et smil og støtter Evas ide om en mer nyttig presang. Han mener at matkurven fra noen år tilbake var en populær presang i hans familie. Barna spiste sjokoladene, de hadde spekemat i flere måneder og bestefar og bestemor fikk alt syltetøyet og laksene. De spiste fort opp all frukten og den fine kurven har de brukt til piknik om sommeren og varme dager. “Det er en nyttig gave” mente Bjørn-Olav.

Matgaver til ansatte kan være ferrero rocher bukkett

Du kan ikke si være uenig med Bjørn-Olav og kaster du over pcen for å finne en leverandør som kan levere 85 kurver før neste uke. Søket ditt på søkemotorene viser mange bedrifter som leverer nesten det samme. De første resultatene er de som har betalt for annonser og er merket med “Ad” helt til venstre i annonsen som står for Advertising. Det er greit, og etter flere klikk, viser det seg at en leverandør ikke vil levere mindre enn 100 stk. ( det betyr bedriften din er for lite), en annen har ikke tid. De mener at du er sent ute og at du burde ha tatt kontakt tidligere, veldig tidligere. Den tredje er utsolgt på den type kurv du synes ser greit ut med tanke på innhold og prisen. Du scroller ned i søkeresultatet for å finne et annet firma som ikke har annonser. Det finnes mange som jobber i profileringsbransjen og ordet profilering gjentas flere ganger. Men dette er ikke akkurat det du leter etter, for å være nøyaktig. Du fortsetter videre og en link med supermarked fanger blikket ditt. Det står supermarked med Matgaver til ansatte i URLen. På nettbutikken finner du flere alternativer i forskjellige prisklasser og størrelser. Forskjellige matkurver som inneholder både frukt, sjokolade, snacks, nøtter og vin, og en som kombinerer spekemat, syltetøy, nøtter og sjokolade, men du finner ikke det du leter etter. På hjørnet leser du at de kan skreddersy det du vil ha og bestemmer deg for å kontakte dem. Via kontakt lenken fyller du ut informasjon de trenger om deg og antall matkurver i tillegg til det du vil ha av innhold i kurven. Du ønsker noe spesiell, noe som ikke finnes i nettbutikken.

Matgaver til ansatte kan innehlolde frukt og snacks

 Etter et par minutter kommer en e-post fra supermarkedets kundeservice at de gjerne skreddersyr en kurv der de legger med stearinlys og kort i kurven slik du ønsker. De spør samtidig om det er noe annet du vil ha med. Etter noen e-post veksling frem og tilbake er du fornøyd.

Sjefen kommer tilbake og tror han har en brilliant ide og et godt utgangspunkt, men du er nesten ferdig og presenterer fornøyd resultatet for din sjef. Hun blir overrasket og smiler, takker deg og sier at han hadde ikke forventet det! Hun hadde tenkt å gi deg navnet på leverandørene de har brukt tidligere men at du ser ut til å være ferdig med bestillingen din. Med sjefens samtykke sender du bestillingen til supermarkedet og får en bekreftelse på at årets matgaver til de ansatte vil bli levert til avtalt tid og på ditt kontor.Dette overrasker sjefen! Nå er det tid til å ta en liten pause før du starter på nye gjøremål :-)

 

 

Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Derfor er vi avhengig av betalingene deres. For å kunne betjene deres ønske har vi satt en grensen for betaling! Alle bestillinger må forehåndsbetales. Forhåndsinnbetaling skjer før levering. For andre avtaler, vennligst ta kontakt.

 

 

vennligst benytt kontaktskjemaet, slik at

vi kan hjelpe deg så raskt og effektivt som mulig. 

kontakt oss kontaktskjema 

Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, alt du trenger til best mulig service.

Trenger du hjelp? Kontakt oss: Send e-post / TLF  472 34 576

 

 

gavekurv, spekepølse, spiselige gaver, matgaver til jul, matkurv gave, matgaver til ansatte, matgaver nettbutikk, sjokoladekurv, matgaver, gaver til ansatte, matkurv, gavekurven, matkurv til jul, skatt på gaver, julegavetips, gaver i arbeidsforhold, skattefrie gaver til ansatte, skatteregler gaver, sommergave til ansatte, gaver i ansettelsesforhold, firmagaver regler, mat julegave, gave til 50 årig mann, mat som julegave, gave 50 år mann, forslag til gaver, firmagaver til ansatte, matgaver som firmagaver, matkurv til jul, mat som julegave, firmagaver påskeegg, sjokolade gave, gaveesker jul, gaver levert på døren, gave på døren, matkurv til jul, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, mat julegave, gaver til menn, tips til gaver, spekemat på nett, skattefrie gaver til ansatte, gaveesker oslo, bestille julegaver på nett, julegavetips ansatte, Matgaver, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv på nett, fruktkurv gave oslo,fruktkurv godt levert, mat gaver, Firmajulegave, Firmagaver, Matgaver, Firmagaver, firmagaver mat, julegave ansatte mat, matgaver til jul, julegaver til ansatte, julegave matkurv, julegavetips til ansatte, forslag til julegaver ansatte, julegave firma, julegaver ansatte mat, spiselige julegaver, matgave, spisbare julegaver, god spiselige julegaver, julegave matkurv, matgaver til jul, firmagaver til ansatte, firmagaver fruktkurv, profileren, firmagaver, firmagaver med logo, julegaver ansatte, firmagaver til ansatte, firmagaver jul, jubileumsgave, firmagaver mat, firmagaver regler, spiselige firmagaver, spiselige julegaver, julegaver firma, matgaver til jul, julegaver mat, julegavekurv, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, julegave fra jobben, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte mat , julegaver mat, julegaver firma, firmagaver julegaver, firmagaver mat, matgaver til ansatte, julegaver firmagaver, julegave ansatte mat, forslag til gave til ansatte, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, julegaver firmagaver, firmagaver julegaver, firmagaver til jul, blomsterlevering, Gaver til ansatte, firmagaver til ansatte, firmagave til ansatte, firmagaver julegaver, firma sommergaver, Firma sommergaver, sommergaver ansatte, påskeegg bedrift, påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg, bedrifts julegaver, bedrifts gaver, bedriftsgaver, matgaver nettbutikk, sommergaver til ansatte, sommergaver Matgaver, Sommergaver til bedrifter, sommergaver til bedrifter, sommergave ansatte, sommergave til venninne, sommergave til kollegaer, sommergaver til kollegaer, tips til sommergave, tips til sommergaver, sommergave til lærer, sommergave til kjærester, sommergave til ansatte i barnehagen, sommergave til barnehageansatte, sommergave, blomster levering, send blomster, blomster online, bestil blomster, blomsterlevering, blomster til begravelse, sig det med blomster, blomster på nettet, blomster bestilling, bestil blomster på nettet, blomster til døren, blomster til levering, blomster hilsen, blomster på nettet, bestil blomster på nettet, send blomster billigt, send en blomst, blomster begravelse oslo, sende blomster anonymt, gave levering samme dag, blomster send, bestilling av blomster, sende blomster oslo, bestille blomster på nett, blomster på nett, send blomster, blomster på døren, bestille blomster, blomsterhilsen, personlige gaver, gavekort, profileringsartikle, gaver ansatte, gave til bryllup, profilartikler, gave til mor, firmaprofilering, gave til kjæresten, gave til søster, julegaver, gaver til kunder, gave til far, julegave, bryllupsgave, gaver, firmagave, firmagaver, blomster hilsen,

Bestille mat på nett, matlevering i oslo, dagligvarer levert jobb, matbutikk på nett, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunsh på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle gadlig, handle mat på nett, handle dagligvarer online,lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, daligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, mat på nett, mat på døra kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, mat på nett, dalgligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, matvarer på nett, mat levert på jobben, mat på jobben, mat til kantine, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, fruktkurv, bestille mat på nett, matlevering i oslo, Dagligvarer levert hjem, matbutikk på nett, matlevering i oslo, lunch på jobben, fruktkurv på døra, handle mat på nett, handle dagligvarer online, lunch på jobben, lunsj levert på jobben, matvarer på nett, fruktkurv oslo, mat på døra, kjøpe mat på nett, kjøpe matvarer på nett, matvarer på nett, mat levert på jobben, fruktkurv på jobben, frukt på jobben, dagligvarer på nett, mat på døra, bestille matvarer på nett, mat på nett, dagligvarer på nett, lunsjlevering i oslo, mat til kantine, fruktkurv, gratis levering matvarer, gratis levering mat på nett, gratis levering dagligvarer på nett, gratis levering lunsjlevering, gratis levering, blomsterhilsen med konfekt, Matkasser, julematen levert på døra, julekasse, julematkasse,

påskeegg firmagaver, påskeegg ansatte, påskeegg, påskeegg gaver, Påskegave til ansatte, påskeegg, påskeegg til han, påskeegg med godteri, kjøpe påskeegg, påskeegg til kjæresten, fylte påskeegg, tips til påskeegg, påskeegg tips, sunne påskeegg, påskeegg nettbutikk, påskeegg når, påskeegg kjæreste, påske egg, egg påske, firma gaver, firmagaver, firmajulegaver, firmagaver med logo, firmagave, påskekylling, gaver til kunder, personalegaver, firmajulegaver skat, gavepakker, firmagaver til kunder, påskegodt, medarbejdergaver, påskeegget, påskehare, frukt på jobb, frukt levering,frukt på jobben, fruktkurv bedrift, julegave, julegaver firma, billige julegaver, personale julegaver, årets julegave, julegaver skat, sjove julegaver, julegaver 2014, medarbejder julegaver, årets julegaver, julegave far, gavekort julegave,

julegave mor, gratis julegaver, julegave ide, bedste julegaver, julegaver online, julegaver personale,

julegave medarbejdere, julegaver på nettet, personlige julegaver, billig julegaver, køb julegaver online,den bedste julegave, julegave gavekort, julegaver mænd, fede julegaver, julegaver børn, God bedring Blomst Levering, God bedring,

personlig julegave, den perfekte julegave, julegave inspiration, populære julegaver, romantisk julegave, top 10 julegaver, køb julegaver på nettet, julegave hende, julegave kæreste, julegave forslag, anderledes julegaver, køb julegaver, julegave kvinde, nemme julegaver, inspiration julegaver, firmajulegaver, firmagaver, julegaveideer, gaveideer til ham, arveforskud, firmajulegaver vælg selv, firmajulegaver regler, påskeegg, påskeegg freia, freia påskeegg, male påskeegg, store påskeegg, lage påskeegg, dekorere påskeegg, stort påskeegg, pynte påskeegg, male påskeegg tips, påskeegg med godteri, kjøpe påskeegg, freia påskeegg oppskrift, maling av påskeegg, hvordan lage påskeegg, små påskeegg, fylte påskeegg, påskeegg bilder, sunt påskeegg, påskeegg tips, male påskeegg barn, hvorfor har vi påskeegg, tegne påskeegg, påskeegg tradisjon, hvilken dag får man påskeegg, påskeegg vin, når får man påskeegg, russiske påskeegg, påskeegg nettbutikk, vinn påskeegg, når gir man påskeegg, når skal man få påskeegg, påskeegg når, påskeegg kjæreste, anton berg påskeegg, gaver, skat gaver, gaver skat, skatteregler gaver, erettigede gaver, fradrag gaver, fradrag for gaver

,beskatning gaver, afgiftsfri gave, 10 års jubilæum gave, gave til 25 års jubilæum, gave til jubilæum, gave beskatning, påskeegg til ansatte, påskeegg til han, påskeegg til kjæresten, tips til påskeegg, tips til påskeegg til kjæresten, julegaver