MATVARER PÅ JOBB

Skap gode vaner på arbeidsplassen, det lønner seg!

lunsjlevering på nett

Lunsj og frokost er meget viktig for holde medarbeiderne i full aktivitet. Dette er for å holde konsentrasjonene oppe gjennom dagen når de er på arbeid. Hvis medarbeiderne ikke får lunsj eller frokost på jobb, så har de dårligere konsentrasjon når de starter på jobben. 

 

Mange mener at det viktigste måltidet for en gjennomsnittlig medarbeider er lunsjmåltidet. Noen sliter med å få en sunn og riktig frokost og trenger et sunt og solid matbit litt ut på formiddagen. 

 

Mange mener at karbohydrater er hjernens primære energikilde. Kroppen tømmer karbohydratlagret sitt over natten og er da i fastemodus. Den reduserer forbrenningen for å spare på energikilden sin for å sikre hjernens tilgang til nok karbohydrater. Vi får nok av karbohydrater gjennom lunsj eller frokost. Mange som trenger en liten matbit innimellom 

Lunsj alternativer

 

Knekkebrød, kjøttpålegg som kokt skinkemakrell i tomat, eller andre gode pålegg som  hamburgerrygg, mager servelat, kokte eggagurk, paprika og tomat er et superenkelt utgangspunkt for en sunn og relativt rimelig lunsj noe som mange av medarbeiderne setter stor pris på.

Undersøkelser viser at det best arbeidsplassen er den som har tilgang til mat gjennom hele arbeidsdagen. Flere av arbeidsplasser har valgt å ha et kjøleskap at matvarer og frukt kan være tilgjengelig i arbeidstiden. På denne måten kan en alltid ha en enkel og rask tilgang til det man har lyst til å spise når det trengs.

 

dagligvarer på nett i oslo

 

 

 

Vi har spesialisert oss på å være totalleverandør av 
matvarermatleveringdagligvarer, lunsjfruktkurv

 

til små og mellom store bedrifter i Oslo på nett.

 

 

Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, alt du trenger til best mulig service.

 

 

 

Trenger du hjelp? Kontakt oss: Send e-post / TLF  472 34 576