Påskeegg 2020 til kunder og ansatte

PRODUKTKATALOG 2020

Påskeegg til kunder og ansatte
 

påskeegg til ansatte

Vi leverer kjempestore påskeegg (30 cm) eller liten påskeegg velfylte egg med sjokolade eller nøtter og frukt. Eller kan eggene fylle med hva dere ønsker.

Eggene inneholder marsipan, sjokolade og andre påskegodter alle prisklasser som du kan med noen enkle taste trykk kjøpe flere hundre påskeegg til din ansatte eller kunder.

Gi dine ansatte en hyggelig overraskelse og en liten oppmerksomhet til dine gode kunder til påske!


Påskeegg 2020 Påskeegg 23cm Delikat Godteri og Sjokolade

Påskeegg 23cm Delikat Godteri og Sjokolade

Påskeegg til ansatte fylt med Innpakkede sjokoladebiter sjokolade og marsipan av høy kvalitet som gaver til ansatte.

 • Påskeegg 23cm
 • Stjernemix 57g Haribo
 • Vampir 57g Haribo
 • Ferskene 57g Haribo
 • Frisia 18g Haribo
 • Smørbukk kuler 90g
 • Twix bites 154g
 • Dumle orginal 190g
 • Smartis plate 190g
 • Minimum bestilling er til 5 stk
 • Kan trykke etikett med firmalogo.

En enkel påskegaver som skal faller i smak hos dine kunder.Arbeidsgivere som ønsker å bruke en ny idé for påskegaver vi har en unike Eksklusive

 

Stor Påskekurv

Stor Påskekurv

Denne kurven Passer for bedrifter som vil ha det enkelt og rimelig til sine ansatte og består av:

kvikklunsj x 6stk

appelsiner x 60 stk

Påskelilj

påskepynt.

Vi har mange utvalg av påskegaver, disse gavene er perfekte og kan passe til mange. Du skal bare slappe av frem til hytte turen og kan kjøpe påskeeggene med et klikk. Vi levere påskeeggene dine rett på døra. Det er ikke skadelig å skeie ut en gang I bland å ta en bit I en av sjokoladene, marsipanene vi har fått.

 

Hos oss kan du være sikker på at vi fylle våre påskeegg med første klasses marsipan og sjokolade biter fra med kjente merkevarer som Nidar, Freia sjokoladefabrikker. Eller med innhold slik du ønsker det.
"Påskeeggene finnes i størrelsene 15 cm, 18 cm, 25 cm".
Etiketter Logo ark med din logo eller hilsen.
kvantumsrabatter påskeegg og påskegaver:

Tilbudet gjelder til og med 29. februar.

 3% rabatt ved ordre over Kr 30 000,- eks.mva.

 5% rabatt ved ordre over Kr 60 000,- eks.mva.

 7% rabatt ved ordre over Kr 120 000,- eks.mva.

 påskeegg 2018 ansatte

Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Derfor er vi avhengig av betalingene deres. Alle bestillinger må forehåndsbetales. Forhåndsinnbetaling skjer før levering. For andre avtaler,vennligst ta kontakt.

 God påske og kos deg med ditt påskeegg!

påskegaver matgaver,påskegaver matgaver,påskeegg matgaver,påskeegg bedrift,påskeegg bedrift,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,påskeegget gaver,påskeegg firmagaver,påskeegg firmagaver,påskeegg firmagaver,påskeegg gaver,påskeegg gaver,Påskegave til ansatte,påskeegg med godteri,kjøpe påskeegg,fylte påskeegg,tips til påskeegg,påskeegg tips, sunne påskeegg på nett, påskeegg nettbutikk, påskeegg når,firmagaver påskeæg,firmagaver til påske,bedriftsgaver påskeegg,bedriftsgaver påsken,påske firma,påskeegg firma, firma påske, firma påskeegg, ansatte påskeegg, pris påskeegg,påskeegg med firmalogo, påskegaver til ansatte, påskegaver, påskegaver ansatte,Påskegaver til kunder og personale, Smakfulle påskegaver, påskegaver til næringslivskunder og ansatte. påskeegg til næringsliv, påskegodt,påskegaver, påskeegg jobb,