100% fornøyd garanti

PRODUKTKATALOG påskeegg 2018

 

påskeegg som gaver

 

Påskeegg som gaver til ansatte

 

Påskeegg som gaver

Skal du sende en påskegave til noen du er glad i, finner du vakre påskegaver her.
Med Bring avtale som vi har leverer vi naturligvis til hele land. I over 18 år har vi levert påskeegg av beste kvalitet på sjokolade og marsipanene. Kvalitet er garantihos oss.


Vår 100% fornøyd garanti gir deg som kunde den beste sikkerheten når du bestiller påskeeggene til noen du er glad i.


Å bestille påskeegg som gaver på nett er enkelt. Du velger først din favoritt til din mottaker, enten du vil sende påskekurv med eller påskeegg finner du en variant for deg.


Trenger du hjelp til å velge kan du også kontakte oss på 47234576.


Gi dine ansatte en påskegaver og en liten oppmerksomhet til dine gode kunder til påske!Vi leverer kjempestore påskeegg (30 cm) eller littt minder påskeegg 18 cm. Velfylte påskeegg med sjokolade, marsipan eller nøtter og frukt. Eller kan påskeeggene fylle med hva dere ønsker. Påskeeggene inneholder marsipan, sjokolade og andre påskegodter alle prisklasser.

Vi leverer også kjempestore påskeegg (30 cm) eller liten påskeegg velfylte egg med sjokolade eller nøtter og frukt. Eller kan eggene fylle med hva dere ønsker. Eggene inneholder marsipan, sjokolade og andre påskegodter alle prisklasser som du kan med noen enkle taste trykk kjøpe flere hundre påskeegg som gaver til din ansatte eller kunder.

 

Du kan med noen enkle taste trykk kjøpe flere hundre påskeegg gaver til din ansatte eller kunder.En enkel påskegaver som skal faller i smak hos dine kunder.Arbeidsgivere som ønsker å bruke en ny idé for påskegaver vi har en unike Eksklusive Påskegaver.

påskeegg til kunder

Vi har mange utvalg av påskegaver, disse gavene er perfekte og kan passe til mange. Du skal bare slappe av frem til hytte turen og kan kjøpe påskeeggene med et klikk. Vi levere påskeeggene dine rett på døra. Det er ikke skadelig å skeie ut en gang I bland å ta en bit I en av sjokoladene, marsipanene vi har fått.Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Derfor er vi avhengig av betalingene deres. Alle bestillinger må forehåndsbetales. Forhåndsinnbetaling skjer før levering.

 God påske og kos deg med ditt påskeegg!


kontakt skjema.

Ta kontakt med oss:

 Telefon: 472 34 576 eller Kontakt E- post

 Se på årets påskeegg