Påskegaver ansatte

PRODUKTKATALOG 2018

 påskegaver ansatte

Påskegaver ansatte

 

Påskeegg som gaver

Skal du sende en påskegave til noen du er glad i, finner du vakre påskegaver her.
Med Bring avtale som vi har leverer vi naturligvis til hele Norge. i over 18 år har vi levert matgaver og påskeegg av beste kvalitet på sjokolade og marsipanene. Kvalitet er garantihos oss.

Vår 100% fornøyd garanti gir deg som kunde den beste sikkerheten når du bestiller påskeeggene til noen du er glad i.

Å bestille påskeegg på nett er enkelt. Du velger først din favoritt til din mottaker, enten du vil sende påskekurv med eller påskeegg finner du en variant for deg.
Trenger du hjelp til å velge kan du også kontakte oss på 47234576.


 

Hos oss kan du være sikker på at vi fylle våre påskeegg med første klasses marsipan og sjokolade biter fra med kjente merkevarer som Nidar, Freia sjokoladefabrikker. Eller med innhold slik du ønsker det.

 

"Påskeeggene finnes i størrelsene 15 cm, 18 cm, 25 cm".

 

Etiketter Logo ark med din logo eller hilsen.

 

Følgende kvantumsrabatter gjelder kun matgaver og fruktkurv gaver:

 

 3% rabatt ved ordre over Kr 5 000,- eks.mva.

 

 5% rabatt ved ordre over Kr 10 000,- eks.mva.

 

 7% rabatt ved ordre over Kr 30 000,- eks.mva.

 

 9% rabatt ved ordre over Kr 60 000,- eks.mva.

 

 12% rabatt ved ordre over Kr 120 000,- eks.mva.

 

 

Gi dine ansatte en påskegaver og en liten oppmerksomhet til dine gode kunder til påske!Vi leverer kjempestore påskeegg (30 cm) eller littt minder påskeegg 18 cm. Velfylte påskeegg med sjokolade, marsipan eller nøtter og frukt. Eller kan påskeeggene fylle med hva dere ønsker. Påskeeggene inneholder marsipan, sjokolade og andre påskegodter alle prisklasser.

Du kan med noen enkle taste trykk kjøpe flere hundre påskegaver til din ansatte eller kunder.En enkel påskegaver som skal faller i smak hos dine kunder.Arbeidsgivere som ønsker å bruke en ny idé for påskegaver vi har en unike Eksklusive Påskegaver.

Ferrero Rocher Gaver

Påskegodt til ansatteVi har mange utvalg av påskegaver, disse gavene er perfekte og kan passe til mange. Du skal bare slappe av frem til hytte turen og kan kjøpe påskeeggene med et klikk. Vi levere påskeeggene dine rett på døra. Det er ikke skadelig å skeie ut en gang I bland å ta en bit I en av sjokoladene, marsipanene vi har fått.Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Derfor er vi avhengig av betalingene deres. Alle bestillinger må forehåndsbetales. Forhåndsinnbetaling skjer før levering.

 God påske og kos deg med ditt påskeegg!


kontakt skjema.

Ta kontakt med oss:

 Telefon: 472 34 576 eller Kontakt E- post

 Se på årets påskeegg

 påskegaver matgaver,påskegaver matgaver,påskeegg matgaver,påskeegg bedrift,påskeegg bedrift,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte,påskeegg ansatte, firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,firmagaver påskeegg,påskeegget gaver,påskeegg firmagaver,påskeegg firmagaver,påskeegg firmagaver,påskeegg gaver,påskeegg gaver,Påskegave til ansatte,påskeegg med godteri,kjøpe påskeegg,fylte påskeegg,tips til påskeegg,påskeegg tips, sunne påskeegg på nett, påskeegg nettbutikk, påskeegg når,firmagaver påskeæg,firmagaver til påske,bedriftsgaver påskeegg,bedriftsgaver påsken,påske firma,påskeegg firma, firma påske, firma påskeegg, ansatte påskeegg, pris påskeegg,påskeegg med firmalogo, påskegaver til ansatte, påskegaver, påskegaver ansatte,Påskegaver til kunder og personale, Smakfulle påskegaver, påskegaver til næringslivskunder og ansatte. påskeegg til næringsliv, påskegodt,påskegaver, påskeegg jobb, Påskeegg med sjokolade og marsipan til ansatte, Påskeegg til ansatte, Påskeegg med sjokolade og marsipan, Påskeegg som gaver, Påskeegg til kunder, Påskegodt til ansatte, Sommergaver, sommergaver til ansatte i barnehagen, sommergaver til ansatte, Sommergaver