PRISER

Supermarket.no Dagligvarer på nett skaffer det du trenger, Alt du trenger, alltid billig!

Følg oss på:   Googleplus

  • Alle priser er Eks merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme på bestilling og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som frakt.
  • Vi gjør oppmerksom på at den totale kjøpesummen som oppgis ved bestilling kan variere noe på grunn av små endringer i pris og vekt på ferskvarer og vektvarer.
  • Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon.
  • Vi forbeholder oss også rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i konkurranseforhold og alle andre årsaker. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft.
  • Supermarket.no dagligvarer på nett kan gjøres dagligvarehandelen raskere, mer behagelig og med smartere løsninger. vi har og skal alltid ha konkurransedyktige priser, vi mener absolutt vi er konkurransedyktige på pris, men det viktigste er likevel tiden du sparer på å ikke gå i butikken. Husk at vi også gjør plukking, pakking og transport av varene. Til gjengjeld sparer du masse tid på å slippe å gå i butikken og på nettet får du bedre anledning til å spare penger ved å planlegge bedre, som holder åpent hele døgnet hele året.  

 Forbehold

Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer. Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.


Vi ser fram til et godt samarbeid med dere framover! kontakt oss