Dette sier våre kunder om oss

 

Send oss din tilbakemelding! Srkiv på Google

 


 

Hei igjen, Vi har hatt en lunsjleverandør vi ikke har vært helt fornøyde med. De har vært dyre og uforutsigbare. Da jeg sjekket på nettet falt jeg på supermarked.no til slutt. Nettopp pga at dere har et bredere sortiment både på varer og i pris, samt at man styrer alt selv gjennom netthandel. Med vennlig hilsen

Jackline Rodrigues
 

 
 
Vi er veldig fornøyde med Supermarket.no. Enkelt å bestille på nettet og leveransene er riktige og har alltid kommet til rett dag og tidspunkt, og blitt levert med et smil. Vi anbefaler Supermarked.no til andre.
 
Fatima Nøyseth
 
 
 
Referanse 28-1-2009. Vi er veldig fornøyd med både kvalitet og holdbarhet på varene våre. Varene har blitt levert tidsnok ved hver leveranse vi har hatt. Nettbutikken og servicen har vært bra og i det hele tatt er vi fornøyd. Kan derfor anbefale supermarket til andre kunder. Med vennlig hilsen
 
Christina Mørland
 

 
Hei, Vi har handlet hos supermarket.no siden oktober 2008. I denne perioden har vi aldri mottatt dårlige varer eller varer med kort utløpsdato. Frukt og grønnsaker har vært uskadet og friske. Leveransen har alltid kommet til rett dag og tidspunkt, og blitt levert med et smil! Anbefales!
 
AF gruppe

 

 


 

Jeg kjøper kun brus fra supermarket.no og dette er fordi brus er så tungt for meg bære. Jeg kjøper jo over 10 kasser hvergang. Jeg liker supermarket.no fordi de har faste kjøfårer og de vet hvor de skal lagre brusen og ta med seg panten. Jeg anbefaler dem til deg.
 
Ada
 
 

 
Vil dere ha en personlig SERVICE? Gjennom supermarket.no fikk jeg neste alt jeg manglet hos konkurrenten. Jeg fikk engang en dårlig frukt og ga beskjed. De leverte samme frukt dagen etter. Jeg gjentar de har SERVICE”
 
Else Marie H.

 

 


 

Hei, Tusen takk for flotte kurver. Vi tar kontakt neste gang vi har behov for gavekurver.
 
Senterleder. IT FORNEBU”